PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament de Sabadell participa a la II Trobada d’Ajuntaments de la Xarxa Mai Més

El proper 20 de gener, l’Ajuntament de Sabadell assistirà a la II trobada d’Ajuntaments de la Xarxa Mai Més, que impulsa l’Amical de Mauthausen i que compta amb una quarantena d’ajuntaments. La trobada tindrà lloc a la Biblioteca municipal Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet.

Aquesta segona trobada és la continuïtat de la que va tenir lloc al octubre del 2015  a Vilafranca del Penedès, i serà el primer acte de les jornades de memòria històrica que organitza l’ajuntament colomenc. L’objectiu es consolidar la xarxa d’ajuntaments per la memòria i la prevenció del feixisme i a l’hora debatre i acordar quines han de ser les línies mestres del treball per la memòria i la prevenció del feixisme des dels ajuntaments.

Per això està previst que intervinguin el comissionat per la Memòria de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes,  que farà una reflexió inicial sobre les Polítiques públiques de Memòria: Què, qui, com i perquè, L’alcaldessa de Santa Coloma , Nuria Parlón, que intervindrà sobre les Polítiques de Memòria i estructura municipal, L’organització municipal a Santa Coloma de Gramenet; i finalment la regidora de cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teresa Llorens, que parlarà sobre Politiques de Memòria i relació amb la Societat, la Comissió Municipal de memòria Històrica de Vilanova i la Geltrú.

La trobada es completarà amb els diferents debats sobre les ponències, la presentació d’un document d’acord i coordinació de cara al treball futur, i es clourà amb un homenatge als deportats de Santa Coloma  al jardins del Museu Torre Balldovina.

maimes