PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

COMUNICAT DE LA TAULA DE CREENCES I CONVICCIONS

.Els practicants que van anar-hi a resar el dissabte al matí es van trobar una gran pintada a la persiana d'aquest lloc de culte amb el lema 'mort a l'islam', una mostra més del discurs d’odi i la Islamofòbia present a la nostra ciutat.

A Sabadell el dimarts 7 de març, reunits els i les representants de la Taula de Creences i Conviccions de Sabadell, i davant del fet que succeït dissabte a la Comunitat Musulmana de El Saadah, ens posem al costat dels membres de la comunitat musulmana de la ciutat i manifestem que:

  • Ens preocupa el creixent i generalitzat nombre d’accions i actituds d’incitació a l’odi i la intolerància per preteses raons d’identitat, ideologia, orientació sexual o de diversitat religiosa o conviccional que es donen cada vegada més al nostre voltant.
  • Davant aquesta greu situació, hem de respondre amb la ferma defensa de la convivència i dels drets civils per a tothom. No permetem que s’estigmatitzin els i les nostres veïnes d’origen musulmà.
  • Sabadell és una ciutat diversa, acollidora i compromesa amb la seva ciutadania, que rebutja qualsevol manifestació d’incitació a l’odi i a la discriminació.
  • Tots i totes tenim el dret a escollir la tradició, creença o convicció que, en consciència creiem més adequada i hem de sentir la protecció de les lleis i les institucions.
  • Veiem la necessitat de construir, viure i compartir valors fonamentats en els Drets Humans, sense relacions de prevalença de ningú sobre cap altre, promovent la cultura de la Pau.
  • Als membres de la Mesquita El Saadah, els expressem la nostra màxima solidaritat i recolzament.

La Taula de Creences i Conviccions de Sabadell.