PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Holi Sabadell 2017, diumenge 26 de març a l'amfiteatre del Parc Catalunya

 

holibaner

Sabadell acull aquest diumenge, i per 9è any consecutiu, una de les celebracions de “Holi” més grans d’Europa. El festival, que anuncia el final de l'hivern i l'entrada a la primavera, comptarà enguany amb la participació de més de 8.000 persones.

Ll'Associació Catalana de Bollywood amb el suport l’Ajuntament de Sabadell, organitza la festa de “Holi” a l’amfiteatre del Parc Catalunya. Es tracta d'una festa gratuïta on l’únic requisit és anar vestit de blanc. El moment àlgid de la celebració és el llançament de centenars de quilos de pigments en pols, de diferents colors, que representen la primavera i la seva explosió vitalista. De fet, és un dels esdeveniments més esperats del calendari hindú. “Holi” simbolitza la integració i la igualtat entre les persones.

Durant la festa, que començarà a les 11 del matí, hi haurà música originària de l’Índia i actuaran les escoles de bollywood més conegudes de Catalunya. També hi haurà la possibilitat de degustar plats de la cuina índia. Aquest any, l’organització espera tornar a superar la xifra de 8000 persones, saltant, ballant i gaudint de la celebració. Entre elles, s’espera un cop més l’arribada de participants d’origen indi procedents d’Alemanya, Anglaterra i altres països d’Europa.

Entre les actuacions destaquen les Bruixes del Nord i diferents escoles de Bollywood de Catalunya: Centre Asana (Sabadell), Club Masala (Barcelona), Bollywood Igualada, Sweet India (Vilanova del Camí) i Din Tak (Barcelona). A continuació tothom, alhora, farà una “tirada de color” per celebrar l'inici del “Holi". A partir d’aquí, la festa agafarà vida pròpia i serà el moment de tirar-se els colors els uns als altres, la manera hindú de desitjar una bona primavera!

Programa

cartellholi

Descarregar pdf

Venda de colors

holicolors

 

Instruccions tirada de color 

  

 

Imatges Holi 2017

Festival Holi 2017

 

Notícies relacionades

 

 

>> Més informació