PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una delegació de representants municipals de Sabadell visita el Líban

Dues representants tècniques de l’Ajuntament de Sabadell viatgen aquests dies al Líban amb l’objectiu d’explorar possibles vies de cooperació directa, mitjançant accions adreçades a persones refugiades que es troben en aquest país provinents de Síria.

Aquest eix de treball és una prioritat d’aquesta legislatura en l’àmbit de la cooperació. La delegació, organitzada per la Diputació de Barcelona, està composta també per representants dels municipis de Terrassa i Granollers i centrarà la seva activitat en conèixer de primera mà la regió d’Al Sahl, acompanyats d’alcaldes de la Federació de Municipis d’Al Sahl i les seves polítiques per a la promoció de la pau, cohesió i de la convivència en el context de la crisi dels refugiats sirians.

La visita al Líban pretén fomentar la discussió i l'intercanvi d'experiències entre els polítics i tècnics libanesos i catalans, i explorar vies de cooperació en polítiques de seguretat, joventut, cultura i patrimoni i, a la vegada, conèixer l’estat de diversos projectes que ja s’estan desenvolupant a la regió.

Durant aquests dies la delegació catalana visitarà diversos municipis com ara Kamed El Laouz o Sultan Yacoub, municipis on es concentren un gran nombre de persones refugiades sirianes i es reunirà amb el president de la Federació de municipis d’Al Sahl, Mohamad MAJZOUB, entre d’altres personalitats.