PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament fa retorn de les propostes recollides entre els joves per elaborar el Pla Local de Joventut

 

El proper dilluns dia 29 de maig a les 18h tindrà lloc el Fòrum Jove, a l'Oficina Jove de Sabadell (Blasco de Garay, 19), amb l’objectiu de fer retorn de les necessitats i propostes sorgides durant totes les fases d'elaboració del Pla Local de Joventut (PLJ).

Al llarg del procés s’han portat a terme 8 sessions amb joves (joves no associats, entitats juvenils i espais joves, usuàries/es de Vapor Llonch i estudiants de batxillerat), 1 sessió amb tècnics/es municipals i 2 amb regidors/es.

A la vegada, s’han realitzat dues enquestes interactives per tal d’arribar a un major nombre de joves. Durant el Mescla’t 2016 es va realitzar una enquesta en format paper. Paral·lelament, durant tot el procés de recollida de necessitats tots els joves han pogut omplir una enquesta online per fer arribar les seves opinions.

En total, 843 persones han participat activament en el procés d’elaboració d’aquest pla local (678 a través de les enquestes i 165 en les diferents sessions participatives realitzades).

Per tal d’assistir a la sessió cal confirmar assistència a oficinajove@ajsabadell.cat o bé trucar al telèfon 937453301. En cas que no poder assistir es poden fer arribar les aportacions (necessitats i propostes) a través del mateix correu electrònic.

La voluntat és poder construir de forma participada un Pla Local que respongui a les necessitats dels i les joves de Sabadell.

Cal recordar que el PLJ és el document que marca les polítiques de joventutque des de l’Ajuntament de Sabadell es treballen i marcarà les prioritats i les línies de treball de l’administració local en els propers quatre anys, amb la complicitat de la joventut de la ciutat.

Durant tot el procés ha estat imprescindible la participació dels i de les joves entre els 16 i els 35 anys així com de les entitats i associacions juvenils de la ciutat.