Youtube

II Cimera Juvenil Antirumors

getxo

6 joves de Sabadell s’han desplaçat fins a Getxo per participar a la II Cimera Juvenil Antirumors.

El programa que inclou, entre d'altres activitats, tallers oferts pel formador Asier Gallastegi; un Antirumour-Lab de la mà de la mediadora en processos de creació col·lectiva, Ixiar García, i un espai de investigació creativa dirigit a la producció de propostes Antirumor. Dissabte 16 participaran al dinar Arroces del Mundo Getxo, i el diumenge 17 finalitzaran amb la presentació de les propostes d’acció elaborades per als diferents municipis.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Getxo, Koldo Iturbe, i la regidora de la Unitat d’Immigració i Interculturalitat, Elena Coria, han donat la benvinguda aquest matí als/les 50 joves d’entre 13 i 18 anys que participaran fins diumenge en la II Cimera Juvenil Antirumor, organitzada per l’Estratègia Antirumors de Getxo, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Bilbao, Cartagena, Donostia, Sabadell i Tenerife.

Ambdós regidors han remarcat que l'objectiu de la iniciativa es “conviure, compartir experiències i proposar idees que millorin la seva participació en la construcció d’una societat lliure de rumors contra la diversitat cultural. Amb aquesta trobada pretenem col·laborar en la formació de persones compromeses amb els valors de la interculturalitat, la cohesió social i la lluita contra la discriminació”.

L’any passat, Sabadell fou la ciutat acollidora de la primera edició de la Cimera Juvenil Antirumor.

getxo2

getxo3

>> Més informació: http://www.getxo.eus/es/antirumores

 


1a Cimera Juvenil Antirumor - Sabadell
21,22 i 23 d'octubre de 2016

 

 >> Més informació

 


 

 

 

 

 

Contacta'ns

REGIDORIA DE DRETS CIVILS I CIUTADANIA
 
C. de Sant Pau,34, 08201, Sabadell

T. 937451957 / 937451953

dretscivils@ajsabadell.cat