PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell participa aquest cap de setmana a Paris a la Conferència Europea de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO)

bandeau-2A la trobada hi han participat representants de l’agermanament de Sabadell amb l’Argub. En aquest sentit, i a través de la participació en taules rodones, s'han abordat les accions vinculades a aquest agermanament i les línies estratègiques de treball entre la nostra ciutat i el Sàhara.

 

L’EUCOCO ha aplegat més de 400 persones vingudes de tot el món, entre les quals destacades personalitats polítiques, representants de municipis, activistes socials i dels organismes internacionals.

Aquesta trobada es realitza anualment des del 1975 i està promoguda pel moviment solidari a nivell mundial, amb l’objectiu d’aglutinar el màxim suport polític i social sobre la situació d’exili i d’ocupació il·legal que viu el poble sahrauí.

L’EUCOCO és un fòrum de debat que contribueix a la recerca d’una solució definitiva per al Sàhara Occidental, la conferència ha demanant entre d’altres la descolonització del territori per part del Marroc comesa ja fa més de 40 anys, i, permetre que el poble Sahrauí pugui exercir lliurement el seu dret a l’autodeterminació, complint així, el deute històric, moral i polític que la comunitat internacional manté amb el poble Sahrauí.

 
 Imatges de la trobada

 

IMG 5823  IMG 5821 

 IMG 5822