PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Campanya Prou Violències Sexuals!

Sabadell vol ser una ciutat lliure de sexisme. Això ens convida a  fer visible qualsevol tipus de violències per raons de gènere i lluitar per l’eliminació de qualsevol manifestació de violència envers les dones.

Per aquesta raó, enguany hem establert que tant el cartell com part del programa del 25N Dia Internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones, girin entorn a les “Violències Sexuals”, ja que és un dels tipus de violència masclista més invisibilitat i normalitzat.

Les "Violències Sexuals", amb la seva naturalesa social i cultural és present a tots els àmbits; exercida de manera històrica per la parella, per l’exparella, per familiars, per companys, per coneguts o desconeguts, només pel fet d’haver nascut dones.

Un dels primers passos per poder-la eradicar és fent públic això que considerem privat. Cal visibilitzar-les, sobretot les més quotidianes i naturalitzades,  així com convidar a la corresponsabilitat de la ciutadaniaa l’hora d’identificar-les i aturar-les.

Amb corresponsabilitat, volem dir que no ens podem callar, ni ser còmplices dels agressors (visibles, amagats i/o desapercebuts), els que estan a l’espai privat com públic, a les xarxes socials, etc. Que hem de posar la veu ben alta i clara, davant qualsevol manifestació de violència sexual al carrer, als mitjans de comunicació, a la publicitat, a les empreses i a l’oci nocturn.

Tothom tenim la responsabilitat i la necessitat de crear una societat que no toleri la violència masclista. Està aquí, en el nostre dia a dia. No és fàcil eradicar-la, perquè encara la nostra societat és masclista.

Però no ens cansarem de reivindicar els nostres drets fonamentals perquè no som responsables de les agressions que rebem. I sobretot, perquè tenim el dret de viure sense violències masclistes.

 Imatges de la Campanya

Roll up A 1 baixa-001         Roll up B 1 baixa-001-1        Roll up C 1 baixa-001
Roll up D 1 baixa-001 Roll up F 1 baixa-001 Roll up G 1 baixa-001

Roll up E 1 baixa-001

Campanya que consta de material gràfic (cartells, vinils per autobusos i mupis) amb 7 missatges diferents que acompanyen les imatges cedides per persones de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI. 

Aquests cartells es podran veure durant el mes de novembre-desembre a les andanes de l’estació de FGC Can Feu-Gràcia, als mupis d’alguns carrers i recorreran la ciutat en la part externa dels autobusos. També, comptarem amb roll-ups que podran ser utilitzats de manera itinerant per qualsevol departament / institució interessada.