PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
EDUCACIÓ

Fòrum Educatiu de Sabadell

 BANNERforumgeneral

 

QUÈ ÉS EL FÒRUM EDUCATIU?

El Fòrum Educatiu de Sabadell es planteja com una sèrie de trobades periòdiques adreçades al conjunt de la comunitat educativa i a qualsevol persona interessada, per fomentar l'intercanvi d'idees i l'aportació de propostes relacionades amb les polítiques educatives de la ciutat. La iniciativa respon a la voluntat d'afavorir la participació i la coresponsabilitat de tothom en l’educació.

 

Amb aquest objectiu, el proper dissabte, 17 de novembre, el Fòrum proposa una nova trobada durant el matí al Centre Cívic de la Creu Alta Cal Balsach. En aquesta ocasió es parlarà sobre "El repte d'educar en la diferència", ja siguin aquestes diferències d'aprenentatge, culturals, de situació individual o social, etc. i tant en els àmbits familiar com a l'escola o al lleure. Tot plegat per contribuir a cercar mecanismes que siguin viables i alhora donin resposta a les necessitats de cada infant o jove, vetllant per l'equitat i l'èxit educatiu de tot l'alumnat.

Segons la previsió, la trobada del 17 de novembre s'iniciarà amb una taula rodona que comptarà amb diferents especialistes en la matèria i tot seguit s'organitzaran grups de debat.

En aquesta mateixa web, s'informarà puntualment sobre quan i com inscriure's al Fòrum. La participació, com sempre, és gratuïta.

 

  

 

 

 

 

 

 

  

també et pot interessar...