PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Qui som

Les Biblioteques Municipals de Sabadell (BiMS) són el principal servei públic i cultural de proximitat de la ciutat. Tenim la missió de fomentar la lectura i el coneixement, garantir l’accés a la informació, promocionar l’ús de les tecnologies, donar suport a la formació continua, i possibilitar la cohesió social i el desenvolupament de les persones en igualtat d’oportunitats.

La xarxa de biblioteques públiques de Sabadell, de titularitat municipal i cogestionada amb la Diputació de Barcelona, disposa de 7 biblioteques estructurades a partir d'una biblioteca central urbana i comarcal (Vapor Badia) i un conjunt de biblioteques de proximitat distribuïdes arreu de la ciutat (Can Puiggener, Safareigs, la Serra, Nord, Sud i Ponent).

Què t'oferim?

Les BiMS posem a disposició un ampli ventall de serveis i activitats, pensats per a tots els públics, una àmplia col·lecció documental i de recursos d’informació, tecnologia, espais i equipaments, on l’accés i l’ús és lliure i gratuït per a tothom.

Planificació i avaluació

L'Ajuntament va impulsar el desenvolupament del Pla director de Biblioteques Municipals de Sabadell amb l'objectiu de dotar la ciutat d'uns equipaments de qualitat arreu del territori, aprofundint en els programes de cultura de proximitat i adaptant-los a les diferents realitats de cada districte, barri i sector.

Les biblioteques, vehicles de democratització i socialització de la cultura, garanteixen la igualtat d'accés a la informació de tot el conjunt de ciutadans de Sabadell.

El pla director estableix els eixos estratègics que determinen les línies d'actuació de les biblioteques.

Actualment les biblioteques elaboren informes estadístics i d'avaluació que són garantia del procés de millora continua del servei.

Butlletí electrònic

Butlletí electrònic
Butlletí d’activitats de qualsevol de les 7 Biblioteques Municipals de Sabadell

Subscriu-te!

També et pot interessar...

Biblioteca virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Pregunta a la Biblioteca
Premis literaris
Racó gastronòmic
Bibliolab
Twitter
Facebook
3
4
5
6