PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Qui som

Les Biblioteques Municipals de Sabadell (BiMS) són el principal servei públic i cultural de proximitat de la ciutat. De titularitat municipal i gestionades per l'Ajuntament de Sabadell en conveni amb la Diputació de Barcelona, tenim la missió de fomentar la lectura i el coneixement, garantir l’accés a la informació, promoure l’ús de les tecnologies, donar suport a la formació contínua, i possibilitar la cohesió social i el desenvolupament de les persones en igualtat d’oportunitats.

Què t'oferim?

Les BiMS posem a disposició un ampli ventall de serveis i activitats, pensats per a tots els públics, una àmplia col·lecció documental i de recursos d’informació, tecnologia, espais i equipaments, on l’accés i l’ús és lliure i gratuït per a tothom.

Planificació i avaluació

L'Ajuntament va impulsar el desenvolupament del Pla director de Biblioteques Municipals de Sabadell amb l'objectiu de dotar la ciutat d'uns equipaments de qualitat arreu del territori, aprofundint en els programes de cultura de proximitat i adaptant-los a les diferents realitats de cada districte, barri i sector.

Les biblioteques, vehicles de democratització i socialització de la cultura, garanteixen la igualtat d'accés a la informació de tot el conjunt de ciutadans de Sabadell.

El pla director estableix els eixos estratègics que determinen les línies d'actuació de les biblioteques.

Actualment les biblioteques elaboren informes estadístics i d'avaluació que són garantia del procés de millora continua del servei.

També et pot interessar...

Biblioteca virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Pregunta a la Biblioteca
Twitter
Facebook
3
4
5
6