QUI SOM?

En la legislatura 2011-2015 l’Ajuntament de Sabadell va crear la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania, a partir de les polítiques de joventut, igualtat de gènere, nova ciutadania, cooperació i solidaritat i convivència.

Sabadell és una ciutat de valors, una ciutat compromesa amb els seus ciutadans i ciutadanes que aspira a fer real la dignitat i la qualitat de vida per a tothom sense distinció per motiu d’ètnia, edat, gènere, origen, diversitat sexual, creença o diversitat funcional.

Ha estat sempre una ciutat solidària que ha treballat a favor de la justícia social aquí i a tot el món, i aquesta virtut ha estat present a la nostra ciutat gràcies a les entitats del Consell de Solidaritat i Cooperació,  altres xarxes d’associacions i actors, ciutadans i ciutadanes compromeses.

El Pla Estratègic de Cooperació (2010-2014) estableix determinades polítiques municipals a desenvolupar en aquest marc a fi de reivindicar que la Declaració Universal dels Drets Humans no és aliena a nosaltres, sinó una responsabilitat diària.

 

Twitter

Enllaços d'interès

>> Institucions i organismes internacionals

>> Federacions, coordinadores i xarxes

>> Recursos per entitats

>> Altres enllaços d'interès

  • Drets humans i pau
  • Refugiats
  • Centres d'Estudi
  • Banca ètica, comerç just, i compra pública ètica

Contacta

REGIDORIA DE DRETS CIVILS I CIUTADANIA
www.sabadell.cat/dretscivils
C. de Sant Pau, 34 08201-Sabadell
T. 937451957 / 937451953
dretscivils@ajsabadell.cat
https://www.facebook.com/sbddretscivils