PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Viatgem a la prehistòria

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària. Descripció: Després de conèixer com era una cabana i com s'hi vivia es continua amb un taller, a triar entre les tres opcions següents
 
Llegeix més...
 

L'aeroport de Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, cicle inicial i mitjà d'educació primària. Descripció: Visita guiada per veure hangar de manteniment i on estan estacionades les avionetes, així com, el parc de bombers i el servei de falconeria, que segons disponibilitat, farà una petita exhibició amb les aus que tenen a l'aeroport.
 
Llegeix més...
 

Històries del carrer

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, formació professional, batxillerat i escoles d'adults. Descripció: També formen part de la història de Sabadell les anècdotes i les vivències dels seus ciutadans.
 
Llegeix més...
 

Maletes didàctiques sobre fòssils, dinosaures, mamífers i evolució humana

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Quatre maletes de préstec gratuït a escollir, segons disponibilitat: Fossilització, Dinosaures, Mamífers i Evolució humana. Les quatre maletes consten de rèpliques de fòssils així com material de suport.
 
Llegeix més...
 

Com vivien els dinosaures dels Pirineus?

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i educació primària. Descripció: Descobriment de la biologia dels dinosaures i aproximació a la classificació dels dinosaures fòssils trobats a Catalunya.
 
Llegeix més...
 

Jocs, metodologies i tècniques de relaxació a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P5), primària, ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat consta de tres jornades:
 
Llegeix més...
 

Espectacles a laSala

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, educació primària i ESO. Descripció: Conjunt d'espectacles dins de les arts escèniques amb aportació al desenvolupament integral de l'infant. Per això és necessari, en primer lloc, que en gaudeixi, i així, progressivament, anirà coneixent aquests llenguatges i adquirint un esperit crític.
 
Llegeix més...
 

Taller de Ball de Bastons dins el projecte d'Escoles Bastoneres

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat. Descripció: S'ofereix un taller de Ball de Bastons a càrrec de la Colla Bastonera de Sabadell, a partir del qual es podrà portar a terme el Projecte d'Escola o Institut Bastoner.
 
Llegeix més...
 

Seguint el fil de la història de Sabadell. Món ibèric i romà.

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: La romanització va significar la desaparició de la cultura ibèrica i la imposició d'un sistema de vida del que en som hereus directes. 
 
Llegeix més...
 

Geologia del Ripoll

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO i batxillerat Descripció: Itinerari geològic amb monitoratge que passa pel pont de la Salut, els plans d'Arraona i el riu Ripoll en què l'alumnat s'inicia en la pràctica del treball de camp utilitzant tècniques i instruments propis de la geologia i aprèn a interpretar el paisatge geològic de la vall del riu Ripoll.
 
Llegeix més...
 

Apropem-nos als escacs

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Els escacs són un esport individual i d’equip on es dona les condicions per treballar la inclusió socioeducativa dels alumnes. A través de l’activitat d’escacs es genera un espai de pertinença, de participació, d’assoliment, d’intercanvi d’experiències i aprenentatges, generant  un espai de pensament imaginatiu.
 
Llegeix més...
 

El molí de Sant Oleguer

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: El Molí de Sant Oleguer, que actualment és una oficina municipal, conserva els elements essencials del molí que va ser.
 
Llegeix més...
 

Visita a Mercavallès

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L'activitat inclou una visita a Mercavallès i una xerrada sobre alimentació sana i saludable, i sobre els productes alimentaris.
 
Llegeix més...
 

La coneixem, la sardana?

A qui s’adreça:   Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Explicació dels elements de la sardana i la cobla i sessions pràctiques d’aprenentatge de la dansa a l'escola.
 
Llegeix més...
 

Xip-xap al safareig. El safareig de la Font Nova

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària. Descripció: L’Antònia, una veïna del barri, vindrà al safareig a rentar roba, ens explicarà com ho fa i ens demanarà que l’ajudem. Aquest taller permet, per una banda, conèixer un safareig públic i, per l'altra, treballar diversos aspectes relacionats amb l'aigua.
 
Llegeix més...
 

Visites guiades al Club Natació Sabadell. Història, present i futur

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.
 
Llegeix més...
 

Cric-crec, el teler

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i cicle inicial de primària. Descripció: Activitat per fer a l'escola. Es desenvolupa en diversos estadis cadascun dels quals està relacionat amb una activitat pràctica.
 
Llegeix més...
 

El món rural a la masia de Can Deu

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Itinerari amb monitoratge per la masia de Can Deu veient els espais i les condicions de vida dels pagesos i visitant el Museu de la Vida al Camp.
 
Llegeix més...
 

La Salut: l'ermita medieval, el santuari i el jaciment romà

  A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: La visita s'inicia observant l’entorn i veient la seva situació geogràfica de l’indret. Després s’expliquen les diferents etapes de poblament: la vil·la romana, parcialment excavada, l’ermita medieval que va tindre funció de morberia, i el santuari actual i la tradició de l’aplec.
 
Llegeix més...
 

Viure a l'època moderna (segles XVI-XVIII)

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: L'activitat està formada per una visita guiada i tres tallers adreçats a diferents nivells educatius, dels quals s'ha de triar un:
 
Llegeix més...