PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els animals abandonats i la Protectora

A qui s'adreça: Alumnes d’educació primària, d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L’activitat consisteix en una xerrada informativa al propi centre educatiu i/o una visita a les instal·lacions del refugi de la Protectora (aquesta última no es realitza pels alumnes dels cicles d'educació primària).
 
Llegeix més...
 

La deixalleria mòbil a l'escola

A qui s’adreça:     Alumnes d'educació infantil i educació primària.   Descripció: L’activitat consisteix en ubicar la deixalleria mòbil al pati de l’escola per tal que els alumnes puguin visitar-la, per aprendre la diversitat de residus que es poden reciclar i el seu tractament.
 
Llegeix més...
 

Higiene postural per a infants

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Es proposen diferents activitats on s'explica, de manera adequada a l'edat, l'anatomia de l'esquena i s'ensenyen les normes bàsiques de la higiene postural.
 
Llegeix més...
 

Històries del carrer

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, formació professional, batxillerat i escoles d'adults. Descripció: També formen part de la història de Sabadell les anècdotes i les vivències dels seus ciutadans.
 
Llegeix més...
 

Iniciació a l'atletisme en pista coberta

A qui s'adreça: Alumnes del cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L'activitat es farà en dues sessions que es faran a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya a Sabadell. La primera per conèixer l'esport i la segona per dur a terme una jornada atlètica entre les escoles participants.
 
Llegeix més...
 

La coneixem, la sardana?

A qui s’adreça:   Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Explicació dels elements de la sardana i la cobla i sessions pràctiques d’aprenentatge de la dansa a l'escola.
 
Llegeix més...
 

Concurs de contes "Històries Fòssils"

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, d’ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Concurs de contes sobre paleontologia. Us agrada escriure? Us fascina tot el relacionat amb la paleontologia, els dinosaures, l’evolució..? Participa en aquest concurs presentant un conte sobre aquesta temàtica.
 
Llegeix més...
 

Maletes didàctiques sobre fòssils, dinosaures, mamífers i evolució humana

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Quatre maletes de préstec gratuït a escollir, segons disponibilitat: Fossilització, Dinosaures, Mamífers i Evolució humana. Les quatre maletes consten de rèpliques de fòssils així com material de suport.
 
Llegeix més...
 

El bosc mediterrani a la masia de Can Deu

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària. Descripció: Itinerari amb monitoratge pel bosc de Can Deu per observar-ne la geologia, la flora i la fauna. Activitat humana dins del bosc.
 
Llegeix més...
 

Viure a l'època moderna (s. XVI-XVIII)

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: L'activitat està formada per una visita guiada i tres tallers adreçats a diferents nivells educatius, dels quals s'ha de triar un:
 
Llegeix més...
 

Visites guiades al Club Natació Sabadell. Història, present i futur

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.
 
Llegeix més...
 

Descobreix l'evolució del ferrocarril

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i educació primària. Descripció: Coneixement del tren i la seva història. Activitat guiada al centre d'interpretació del ferrocarril de l'estació de Martorell-Enllaç a on es treballa la història i l'evolució del tren i la repercussió que va tenir en la transformació de la societat per a l'adquisició d'hàbits que portin a utilitzar el tren i el transport públic en general, respectant les normes de civisme i seguretat.     Visita a una estació d'FGC de la línia
 
Llegeix més...
 

El molí de Sant Oleguer

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: El Molí de Sant Oleguer, que actualment és un alberg, conserva els elements essencials del molí que va ser.
 
Llegeix més...
 

Bàdminton a l'escola

A qui s' adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i primer cicle d’ESO. Descripció: L'activitat formativa per aprendre aquest esport es farà en vuit sessions, les dues primeres per part d'un tècnic especialitzat en aquest esport i la resta per part del professor, amb l'ajuda de material didàctic i esportiu cedit.
 
Llegeix més...
 

Esports a les Piscines Municipals Joan Serra

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: Sessions d'aiguagim, zumba, espíning, iniciació al tennis, iniciació al pàdel  i natació sincronitzada.
 
Llegeix més...
 

Els mercats i l'alimentació saludable

A qui s'adreça: Alumnes de 2n i 3r d'educació primària. Descripció: Visita amb monitoratge per les instal·lacions del mercat i explicació de com funciona i què s'hi pot trobar. Estudi dels diferents grups d'aliments i introducció a l'alimentació saludable.
 
Llegeix més...
 

Voulez vous connaître Sabadell?

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: En aquest apartat s’exposa tot el recull d’activitats del programa Ciutat i Escola que durant aquest curs es poden realitzat en francès. Són de diferents àmbits del programa i tenen com a objectiu general facilitar als centres educatius la possibilitat practicar de forma directa, amena  i vivencial  una llengua estrangera. 
 
Llegeix més...
 

Taller de paper reciclat. Apropem-nos a la discapacitat intel·lectual

A qui s'adreça: Alumnes del cicle mitjà i superior d'educació primària   Descripció: L’activitat consisteix en fer un taller de paper reciclat on els alumnes fan l’activitat guiats pels usuaris del Centre Ocupacional amb la supervisió dels educadors. La idea és apropar els infants a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual i que les vegin amb capacitats per poder-los ensenyar coses i, alhora treballar el cicle de la matèria, en aquest cas el del paper (què passa amb el paper des de que el
 
Llegeix més...
 

Cantem Àfrica

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària i ESO   Descripció: És un projecte musical i solidari promogut per l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària i la Fundació Main amb la col·laboració del músic i director de formacions corals Jordi Lluch. La preparació del repertori i les activitats de sensibilització es realitzen amb el tutor/a i/o l'especialista de música a l'aula i la cloenda serà un concert en algun espai escènic de la ciutat, al maig de 2019.  
 
Llegeix més...
 

Iniciació a l'atletisme a l'aire lliure

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L'activitat consta de dues sessions. La primera a les pistes d'atletisme per conèixer aquest esport i la segona per fer una jornada atlètica entre diverses escoles.
 
Llegeix més...