PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Bàdminton a l'escola

A qui s' adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i primer cicle d’ESO. Descripció: L'activitat formativa per aprendre aquest esport es farà en vuit sessions, les dues primeres per part d'un tècnic especialitzat en aquest esport i la resta per part del professor, amb l'ajuda de material didàctic i esportiu cedit.
 
Llegeix més...
 

Voulez vous connaître Sabadell?

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: En aquest apartat s’exposa tot el recull d’activitats del programa Ciutat i Escola que durant aquest curs es poden realitzat en francès. Són de diferents àmbits del programa i tenen com a objectiu general facilitar als centres educatius la possibilitat practicar de forma directa, amena  i vivencial  una llengua estrangera. 
 
Llegeix més...
 

Taller de paper reciclat. Apropem-nos a la discapacitat intel·lectual

A qui s'adreça: Alumnes del cicle mitjà i superior d'educació primària   Descripció: L’activitat consisteix en fer un taller de paper reciclat on els alumnes fan l’activitat guiats pels usuaris del Centre Ocupacional amb la supervisió dels educadors. La idea és apropar els infants a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual i que les vegin amb capacitats per poder-los ensenyar coses i, alhora treballar el cicle de la matèria, en aquest cas el del paper (què passa amb el paper des de que el
 
Llegeix més...
 

Iniciació a l'atletisme a l'aire lliure

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L'activitat consta de dues sessions. La primera a les pistes d'atletisme per conèixer aquest esport i la segona per fer una jornada atlètica entre diverses escoles.
 
Llegeix més...
 

Cantem Àfrica

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària i ESO   Descripció: És un projecte musical i solidari promogut per l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària i la Fundació Main amb la col·laboració del músic i director de formacions corals Jordi Lluch. La preparació del repertori i les activitats de sensibilització es realitzen amb el tutor/a i/o l'especialista de música a l'aula i la cloenda serà un concert en algun espai escènic de la ciutat, al maig de 2019.  
 
Llegeix més...
 

Passejades amb carruatge per Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i educació primària. Descripció: La visita pot ser diferent en funció de la modalitat que es vulgui adoptar.
 
Llegeix més...
 

Bàsquet a l'escola

A qui s’adreça: Alumnes d’educació primària i ESO. Descripció: Activitat per conèixer els fonaments del bàsquet (tir, passe, bot, joc de peus, etc.), d’una manera totalment adaptada a l’edat i nivell dels grups classe, treballant molts d’aquests conceptes mitjançant jocs adaptats i des d’un vessant lúdic.
 
Llegeix més...
 

Esport adaptat a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L’activitat es desenvolupa en el transcurs d’una sessió teórico-pràctica de dues hores al centre educatiu.
 
Llegeix més...
 

Expressió corporal i circ

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i primària. Descripció: Activitat didàctica per aprendre jocs malabars, l'equilibri sobre objectes i acrobàcies senzilles.
 
Llegeix més...
 

Vine al funicular de Vallvidrera

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil (P4, P5) i educació primària. Descripció: Activitat guiada en la qual es treballen les normes de civisme i seguretat per viatjar i el funcionament del funicular.
 
Llegeix més...
 

Seguint el fil de la història. Manufactura i menestrals (segles XVI i XVIII)

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: La visita a les sales permet conèixer els esdeveniments que durant els segles XVI, XVII i XVIII van succeir a la vila de Sabadell i que van significar importants canvis a nivell econòmic, urbanístic (desaparició de les muralles), social, religiós...
 
Llegeix més...
 

El comerç just a Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: La proposta consisteix en la realització d’una activitat on es pretén introduir el concepte de comerç just com a eina per canviar les desigualtats entre els països.
 
Llegeix més...
 

Handbol a l’escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària. Descripció: Amb aquest pla es preten acostar l’handbol als nens i nenes de la comarca.
 
Llegeix més...
 

Foment de valors i acció voluntària

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Es tracta d'una xerrada d'una hora de durada on s'expliquen els temes que s'especifiquen a continuació: Informació sobre la Creu Roja i el voluntariat. Breu presentació de la Creu Roja. Què s'entén per voluntariat? Què implica  ser voluntari/ària? On pot participar el voluntari/ària de Creu Roja? Activitats que es realitzen.
 
Llegeix més...
 

Introducció a la cursa d’orientació

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària i 1r cicle d'ESO. Descripció:  Aquest pla de promoció es pot dur a terme en dos nivells el d’iniciació i l’avançat. Cada cursa s’adequarà als objectius establerts en funció del nivell que es vulgui assolir. Es recomana realitzar primer el nivell d’iniciació que l’avançat.
 
Llegeix més...
 

La Torre de l'Aigua

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: L'abastament d'aigua a la ciutat ha estat una preocupació constant dels sabadellencs que es convertí en vertader problema amb la industrialització de la ciutat.
 
Llegeix més...
 

XXXVI Mostra de Teatre

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L' activitat consisteix en la preparació d'una representació teatral  en sí del taller de teatre del centre.  Els grups d'alumnes interessats preparen, amb el professorat o el monitoratge del centre, les obres al llarg del curs escolar. Aquestes es representaran en  diferents espais de la ciutat: Lasala, centres cívics, als propis centres...
 
Llegeix més...
 

Els instruments visiten l'escola

A qui s'adreça: Alumnes d’educació primària. Descripció: Concert didàctic en el qual intervindran una o dues formacions instrumentals de l'Escola de Música de nivell elemental (alumnes de 10 a 13 anys), o bé de primers cursos de Conservatori (entre 12 i 14 anys).
 
Llegeix més...
 

Dibuixant al Museu de l'Institut Català de Paleontologia

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Aquesta activitat consisteix en donar una base de dibuix i una visió d'aquest com a mitjà de comunicació i d'aprenentatge sobre el nostre entorn, en aquest cas viure el museu a través del dibuix, aprenent sobre paleoil·lustració.
 
Llegeix més...
 

Seguint el fil de la història de Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.    Descripció: La visita a les sales d'exposició permanent del museu ens permet fer un recorregut a través de les diferents comunitats que van ocupar el territori de l'actual Sabadell des de la prehistòria fins al segle XVIII.
 
Llegeix més...