PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Passejades amb carruatge per Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i educació primària. Descripció: La visita pot ser diferent en funció de la modalitat que es vulgui adoptar.
 
Llegeix més...
 

Esport adaptat a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L’activitat es desenvolupa en el transcurs d’una sessió teòrica-pràctica de dues hores al centre educatiu.
 
Llegeix més...
 

Bàsquet a l'escola

A qui s’adreça: Alumnes d’educació primària i ESO. Descripció: Activitat per conèixer els fonaments del bàsquet (tir, passe, bot, joc de peus, etc.), d’una manera totalment adaptada a l’edat i nivell dels grups classe, treballant molts d’aquests conceptes mitjançant jocs adaptats i des d’un vessant lúdic.
 
Llegeix més...
 

Expressió corporal i circ

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i primària. Descripció: Activitat didàctica per aprendre jocs malabars, l'equilibri sobre objectes i acrobàcies senzilles.
 
Llegeix més...
 

Vine al funicular de Vallvidrera

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil (P4, P5) i educació primària. Descripció: Activitat guiada en la qual es treballen les normes de civisme i seguretat per viatjar i el funcionament del funicular.
 
Llegeix més...
 

Seguint el fil de la història. Manufactura i menestrals (segles XVI i XVIII)

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: La visita a les sales permet conèixer els esdeveniments que durant els segles XVI, XVII i XVIII van succeir a la vila de Sabadell i que van significar importants canvis a nivell econòmic, urbanístic (desaparició de les muralles), social, religiós...
 
Llegeix més...
 

El comerç just a Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: La proposta consisteix en la realització d’una activitat on es pretén introduir el concepte de comerç just com a eina per canviar les desigualtats entre els països.
 
Llegeix més...
 

Handbol a l’escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària. Descripció: Amb aquest pla es pretén acostar l’handbol als nens i nenes de la comarca.
 
Llegeix més...
 

Foment de valors i acció voluntària

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Es tracta d'una xerrada d'una hora de durada on s'expliquen els temes que s'especifiquen a continuació: Informació sobre la Creu Roja i el voluntariat. Breu presentació de la Creu Roja. Què s'entén per voluntariat? Què implica  ser voluntari/ària? On pot participar el voluntari/ària de Creu Roja? Activitats que es realitzen.
 
Llegeix més...
 

Introducció a la cursa d’orientació

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària i 1r cicle d'ESO. Descripció: L’activitat consta de dues sessions, la primera teòrica, on un tècnic de la UES va al centre educatiu i fa una sessió formativa i d’introducció a la orientació, tot explicant els conceptes claus, les tècniques de com orientar-se i interpretar un mapa, iniciació amb la brúixola, entre altres.
 
Llegeix més...
 

La Torre de l'Aigua

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: L'abastament d'aigua a la ciutat ha estat una preocupació constant dels sabadellencs que es convertí en vertader problema amb la industrialització de la ciutat.
 
Llegeix més...
 

XXXVII Mostra de Teatre

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L' activitat consisteix en la preparació d'una representació teatral  en sí del taller de teatre del centre.  Els grups d'alumnes interessats preparen, amb el professorat o el monitoratge del centre, les obres al llarg del curs escolar. Aquestes es representaran en  diferents espais de la ciutat: Lasala, centres cívics, als propis centres...
 
Llegeix més...
 

Jocs, metodologies i tècniques de relaxació a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P5), primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: L’activitat consta de tres sessions:
 
Llegeix més...
 

Els instruments visiten l'escola

A qui s'adreça: Alumnes d’educació primària. Descripció: Concert didàctic en el qual intervindran una o dues formacions instrumentals de l'Escola de Música de nivell elemental (alumnes de 10 a 13 anys), o bé de primers cursos de Conservatori (entre 12 i 14 anys).
 
Llegeix més...
 

Dibuixant al Museu de l'Institut Català de Paleontologia

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Aquesta activitat consisteix en donar una base de dibuix i una visió d'aquest com a mitjà de comunicació i d'aprenentatge sobre el nostre entorn, en aquest cas viure el museu a través del dibuix, aprenent sobre paleoil·lustració.
 
Llegeix més...
 

Seguint el fil de la història de Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.    Descripció: La visita a les sales d'exposició permanent del museu ens permet fer un recorregut a través de les diferents comunitats que van ocupar el territori de l'actual Sabadell des de la prehistòria fins al segle XVIII.
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. Cicle mitjà d'educació primària

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà d’educació primària.   Descripció: Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (3r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (4t) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior.
 
Llegeix més...
 

Construïm Wampu

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Es tracta d’un taller en el qual, després de conèixer l’ONG SiD Moskitia d’Hondures, i les característiques d’aquella zona, es construeix una aldea típica miskita amb plastilina.
 
Llegeix més...
 

Clonc! Plam! Moooc! Sssshhh! El soroll a la ciutat

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària. Descripció: Taller a l’aula, acompanyat per un educador, on s’explora la percepció emotiva que provoquen els sons i els sorolls en els alumnes a partir de les quals es proposen accions per a la millora acústica dins i fora el centre educatiu.
 
Llegeix més...
 

Esgrima a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i ESO. Descripció: Aquest programa es desenvolupa durant quatre sessions conduïdes per un expert/a d'aquesta disciplina esportiva.
 
Llegeix més...