PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Hip Hop a l’escola

A qui s'adreça:  Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i  formació professional.   Descripció: L’activitat consta de 3 sessions les dues primeres sessions les durà a terme un tècnic especialista en aquesta modalitat artística, i la tercera una MàsterClass interescolar de ball entre totes les escoles participants  en  aquest pla de promoció al CLUB MALIBÚ ESPORTIU, dinamitzada pels tècnics de la companyia de ball hip hop SOULDANCE CENTER  
 
Llegeix més...
 

No és un joc. Commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: L'activitat, que es porta a terme coincidint amb la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants (20 de Novembre-DUDI), consisteix en la visualització d'un documental i una xerrada- debat sobre les condicions de vida i de treball de nens i nenes de Llatinoamèrica. A la cinta es mostren diversos sectors en què treballen, així com també les causes i les conseqüències de la seva activitat.
 
Llegeix més...
 

Visita guiada a l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior de primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada pel conjunt d’instal·lacions del Museu de l'Institut Català de Paleontologia per conèixer tot el que envolta l’excavació, dipòsit, preparació, emmagatzematge, investigació i/o exposició d’una resta fòssil. Inclou visita d’espais no oberts al públic.
 
Llegeix més...
 

És Sabadell una ciutat sorollosa? Itinerari acústic per la ciutat amb smartphone

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.    Descripció: L’itinerari guiarà els participants per diferents punts de la ciutat, on hauran de respondre un joc de preguntes, fer petites anàlisis acústiques d’indrets històrics de la ciutat, seguir un joc de pistes, aprenent conceptes bàsics de l’acústica de forma innovadora.
 
Llegeix més...
 

La gestió dels residus hospitalaris

A qui s'adreça: Alumnes de formació professional. Descripció: L'activitat consisteix en una xerrada d'una hora de durada on es tracta el tema de la classificació, recollida selectiva, emmagatzematge, transport, tractament i disposició del rebuig,  així com la gestió ambiental que realitzem.
 
Llegeix més...
 

Flipart - Monogràfics d'arts

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Els monogràfics d’arts són una activitat del programa FlipArt de la Diputació de Barcelona que tenen com a objectiu donar a conèixer als centres docents unes quantes disciplines escèniques a partir d’una introducció pràctica adreçada als alumnes. Al final es farà una breu presentació del treball realitzat per compartir-lo amb els companys del centre.
 
Llegeix més...
 

Es ven piano

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior de primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L’obra Es ven piano està contextualitzada al primer quart del segle XX. Es desenvolupa a la casa fàbrica Turull i està protagonitzada per quatre membres de la família, on es va teixint una història presentada des de quatre punts de vista diferents
 
Llegeix més...
 

La Salut: l'ermita medieval, el santuari i el jaciment romà

    A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: La visita s'inicia observant l’entorn i veient la seva situació geogràfica de l’indret. Després s’expliquen les diferents etapes de poblament: la vil·la romana, parcialment excavada, l’ermita medieval que va tindre funció de morberia, i el santuari actual i la tradició de l’aplec.
 
Llegeix més...
 

Visita al Servei de Diagnòstic per la Imatge del Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes de 2n de batxillerat i formació professional. Descripció: Visita als diferents dispositius de diagnòstic per la imatge: RM, MN, RX, etc. Es donarà referència al tipus d’estudis i activitats que es realitzen en totes i cada una de les modalitats de SDI, així com els grups professionals que ho fan possible i la seva distribució.
 
Llegeix més...
 

Connectant mons

A qui s'adreça: Alumnes educació infantil, primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Connectant mons és una proposta educativa telemàtica que combina l’activitat a l’aula i el treball en xarxa entre alumnat de 3 a 17 anys de diferents realitats culturals, econòmiques i socials, en la qual participen centres de tot el món.
 
Llegeix més...
 

Iniciació al tennis

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Aquest programa es desenvolupa durant una sessió de dues hores que es realitzaran a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell amb monitors de tennis especialistes.
 
Llegeix més...
 

Joc Rodals i ciutats: l'equilibri és possible

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Experimentant amb un joc de taula reflexionem sobre l’ordenació del territori. L’alumnat, per grups, dissenya una ciutat i el seu entorn, seguint uns condicionants previs, i n’obté unes puntuacions (indicadors de qualitat de vida, energia, biodiversitat, contaminació i petjada ecològica). Al posar en comú els resultats, s’obre un debat sobre la gestió del territori i els usos que li donem. 
 
Llegeix més...
 

Taller del ball del Rodet

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: L'activitat a càrrec de la Colla de Bastoners de Sabadell, es porta a terme al centre educatiu. Es compon de dues parts, una teòrica i una de pràctica:
 
Llegeix més...
 

Taller per descobrir el potencial: portafolis de l'autoconeixement

A qui s'adreça: Alumnes 2n cicle d’ESO. Descripció: El portafolis per l’autoconeixement és una eina de suport a l’orientació en la que es proposen diverses activitats de caire pràctic. El dossier d’activitats es facilita a l’alumnat a l’inici de la sessió, que consta de diferents activitats i en aquest taller es fan les dues primeres.
 
Llegeix més...
 

Visita al CAP Can Rull (Centre d’Atenció Primària)

A qui s'adreça: Alumnes de formació professional. Descripció: A través de la visita al CAP, el alumnes podran identificar el model d’atenció primària i les diferents prestacions que s’ofereixen. La relació amb els altres dispositius sanitaris de la ciutat.  El treball amb la comunitat.
 
Llegeix més...
 

I després d'un incendi, què?

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Activitat a l'aula o en laboratori en la que s’expliquen els incendis forestals com a factor natural i alhora potenciat per l’acció humana.
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. batxillerat, formació professional i adults

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Sessió que ens endinsa en les eines bàsiques d’accés  a la informació: els catàlegs automatitzats, les eines de cerca d’internet. També tracta sobre els recursos impresos: enciclopèdies, diccionaris, directoris... 
 
Llegeix més...
 

Taller: crea el teu CV

A qui s'adreça: Alumnes 2n cicle d’ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Les eines de recerca de feina han anant evolucionant com a conseqüència de l'alta competitivitat del mercat laboral.
 
Llegeix més...
 

Programes i serveis del Vapor Llonch

A qui s'adreça: Alumnes 2n cicle d’ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Sessió informativa on es donaran a conèixer els programes i serveis ocupacionals que s'ofereixen des de Vapor Llonch.
 
Llegeix més...
 

Els Factors d'Exclusió Social: Joc de cartes "Les 100 fites"

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle de l'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Activitat que trenca els tòpics sobre la pobresa i sensibilitza l'alumnat sobre els factors d'exclusió social mitjançant la introducció de la tasca i els projectes de Caritas Sabadell -a càrrec d'un professional i d'un voluntari de l'entitat- per continuar amb el joc de cartes "Les 100 fites" que es realitza en grups de 4-6 alumnes.
 
Llegeix més...