PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Programes i serveis del Vapor Llonch

A qui s'adreça: Alumnes 2n cicle d’ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Sessió informativa on es donaran a conèixer els programes i serveis ocupacionals que s'ofereixen des de Vapor Llonch.
 
Llegeix més...
 

Alimentació crítica i responsable

A qui s'adreça: Alumnes de PFI, cicles formatius i escoles d'adults. Descripció: Taller per reflexionar sobre el consum d’aliments que beneficia la salut de les persones i la del planeta en oposició al consum de productes alimentaris que contribueixen a malmetre-les i, a més, maltracta els animals.
 
Llegeix més...
 

Iniciació al pàdel

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Aquest programa es desenvolupa durant una sessió de dues hores que es realitzaran a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell amb monitors de pàdel especialistes.
 
Llegeix més...
 

Ofertes de treball per sectors i noves formes de selecció de personal. Coneix-les i prepara't

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: Des del Vapor LLonch s'ofereix un taller per a facilitar una informació complementària i específica sobre el mercat laboral del nostre territori.
 
Llegeix més...
 

Febre del divendres nit

A qui s'adreça: Alumnes de formació professional, formació professional, PFI i escoles d'adults. Descripció: Exposició interactiva de 12 plafons amb dibuixos d'azagra, ubicada al propi centre educatiu, dinamitzada per professionals de Promoció de la Salut i del SAID (Servei d’Atenció i Informació en Drogues). S’hi treballa, a través d’un joc de rol que simula una sortida nocturna, conductes de risc associades a les nits de festa com: l’abús d’alcohol i d'altres drogues, la conducció temerària i les relacions sexuals sense protecció.
 
Llegeix més...
 

Noves tecnologies, orientació i gestió forestal al bosc de Can Deu

A qui s'adreça: Alumnes d''ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Itinerari pel Bosc de Can Deu on els alumnes hauran d’anar trobant els punts d’observació i realitzant proves de investigació mitjançant l’ús de les noves tecnologies aplicades al mòbil.  A partir de les seves observacions podran elaborar i defensar diverses estratègies orientades a la recuperació de l’espai forestal.
 
Llegeix més...
 

Cultiva l’estima! Mostra de cinema infantil i juvenil

A qui s'adreça: Alumnes d’educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Actua Vallès – Ca l’Enredus, proposa als centres educatius de la ciutat el cicle Cultiva l’estima! Mostra de cinema infantil i juvenil amb una mirada a la diversitat sexual i de gènere. Aquesta iniciativa forma part del projecte Ca L'Enredus iniciat durant el procés participatiu Construint Ciutat - Pressupost 2018. Les sessions escolars es porten a terme al Cinema Imperial, els dies 17 i 18
 
Llegeix més...
 

Premis Sambori i Pissiganya

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: El Tinter de les Lletres Catalanes és la festa que agrupa els premis literaris d’autors d’entre 6 i 18 anys amb més prestigi dels Països Catalans, un nou esdeveniment en el calendari cultural que vol potenciar la creativitat dels infants i joves i reconèixer els valors emergents de les lletres catalanes.
 
Llegeix més...
 

Visita al Club social La Xamba de Salut Mental de Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes dels formació professional. Descripció: Visita guiada a les instal·lacions del Club Social La Xamba, servei d'inclusió comunitària de Salut Mental de Sabadell, amb una presentació del propi servei (objectius, estructura, activitats,...) amb la col·laboració, si s’escau, dels propis interessats. Està especialment indicada per alumnes de cicles formatius d'Atenció a la Dependència, Animació Sociocultural i Turística i Integració Social.
 
Llegeix més...
 

A toc de pito! Vine a treballar al vapor Buxeda

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària Descripció: Amb la visita dinamitzada al vapor Buxeda Vell, ens posarem a la pell dels seus treballadors. Qui eren, què feien, com vivien? Ho descobrirem tot recreant l'atmosfera que vivien i experimentant amb els objectes que els envoltaven, la llana bruta, la neta, la pentinada, la tenyida, els colorants, ...
 
Llegeix més...
 

Sabadell a l'edat mitjana (segles XI-XV)

  A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Itinerari per conèixer la formació de la ciutat de Sabadell al segle XI, a redós d'un mercat i d'una petita església. Veurem com l'arqueologia i els documents conservats, ens ajuden a entendre com devia ser la vila de Sabadello i la vida dels seus habitants. Buscarem en la ciutat actual les traces de la vila medieval.
 
Llegeix més...
 

Lluites compartides

A qui s'adreça: Alumnes del cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Lluites Compartides és un activitat que utilitza mitjans audiovisuals i una exposició, susceptible d'instalar-se en diferents espais del centre educatiu, que permet debatre sobre con s'ha arribat al Sabadell actual mitjançant una visió retrospectiva de les lluites per l'habitage i els espais públics a la nostra ciutat. També permet connectar amb les lluites actuals d'aquest dos àmbits.
 
Llegeix més...
 

Qui som els Rroma? Taller de cultura gitana

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció:  Aquest projecte consisteix en una activitat, en què dos educadors gitanos expliquen l’origen geogràfic i històric del poble gitano, quina és la situació de la seva llengua i la distribució geogràfica actual, així com els símbols identificadors del poble gitano.
 
Llegeix més...
 

No t'aturis: el món al teu abast

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: Xerrada-taller sobre el què és la mobilitat internacional per a joves, fent una reflexió inicial del què s'ha de tenir en compte abans de marxar a l’estranger i sobre perquè marxen o volen marxar. Després s'explicarà breument quines són les possibles i més comunes oportunitats de treball, de pràctiques, d'estudis, d'aprenentatge d’idiomes i de voluntariat.
 
Llegeix més...
 

Cossos entramats

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional Descripció: Aquesta activitat consisteix en oferir a l’alumnat la possibilitat de conèixer i viure una etapa de la història de la nostra ciutat en forma de projecte artístic, que va marcar l’economia i la societat d’aquell moment i que ha esdevingut determinant fins a l’actualitat.
 
Llegeix més...
 

Flipart - Aventures d'artistes

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Aventures d’Artistes és una activitat de la Diputació de Barcelona que consisteix a portar als centres de secundària diversos artistes perquè expliquin les seves experiències als alumnes.
 
Llegeix més...
 

En "Clubi" visita la nostra escola

  A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Visita de'n Clubi a les escoles, la mascota del Club Natació Sabadell, acompanyada d’un esportista olímpic.
 
Llegeix més...
 

Fem ciència ciutadana: descobrim la biodiversitat urbana amb el mòbil

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Proposta educativa que consisteix en un mostreig de la biodiversitat urbana tot utilitzant aplicacions mòbils (app). Per fer-ho primer farem una sessió a l'aula i, posteriorment un itinerari per la ciutat.
 
Llegeix més...