PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Històries del carrer

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, formació professional, batxillerat i escoles d'adults. Descripció: També formen part de la història de Sabadell les anècdotes i les vivències dels seus ciutadans.
 
Llegeix més...
 

Iniciació a l'atletisme en pista coberta

A qui s'adreça: Alumnes del cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L'activitat es farà en dues sessions que es faran a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya a Sabadell. La primera per conèixer l'esport i la segona per dur a terme una jornada atlètica entre les escoles participants.
 
Llegeix més...
 

Concurs de contes "Històries Fòssils"

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, d’ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Concurs de contes sobre paleontologia. Us agrada escriure? Us fascina tot el relacionat amb la paleontologia, els dinosaures, l’evolució..? Participa en aquest concurs presentant un conte sobre aquesta temàtica.
 
Llegeix més...
 

La coneixem, la sardana?

A qui s’adreça:   Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Explicació dels elements de la sardana i la cobla i sessions pràctiques d’aprenentatge de la dansa a l'escola.
 
Llegeix més...
 

Seminari de sensibilització per emprendre

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO,  batxillerat i formació professional. Descripció: Programa per fomentar la cultura emprenedora entre diversos grups, donant a conèixer els recursos i les eines necessàries per desenvolupar correctament l’iniciativa emprenedora (perfil de les persones emprenedores), com generar idees de negoci i com plasmar-ho mitjançant un Pla d’empresa.
 
Llegeix més...
 

Coneix el Museu d'Art i la casa fàbrica Turull

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada a l'exposició permanent del Museu d'Art i a la casa fàbrica Turull.
 
Llegeix més...
 

Maletes didàctiques sobre fòssils, dinosaures, mamífers i evolució humana

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Quatre maletes de préstec gratuït a escollir, segons disponibilitat: Fossilització, Dinosaures, Mamífers i Evolució humana. Les quatre maletes consten de rèpliques de fòssils així com material de suport.
 
Llegeix més...
 

Concurs RACC: Joves i conducció. Un dret i una responsabilitat.

A qui 'adreça:  Alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Amb la idea d’aprofundir en l’educació viària i les responsabilitats en la via pública, el RACC organitza el Premi Joves i Conducció. Es tracta d’un concurs de relats, fotografies i vídeos, organitzat al voltant la seguretat viària.
 
Llegeix més...
 

El tercer món. Prenem-ne consciència

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Xerrada, amb suport visual, de conscienciació sobre la situació actual a Guatemala, l'Índia, Etiòpia i Hondures amb l'explicació de les diferents actuacions que realitza la Fundació Quetzal en aquests països. Hi ha la possibilitat de fer la presentació en anglès, de qualsevol dels projectes realitzats.
 
Llegeix més...
 

Visita a l’aula escolar i pediatria del Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Visita als serveis d’hospitalització pediàtrica i a l’aula escolar de l’hospital.
 
Llegeix més...
 

Viure a l'època moderna (s. XVI-XVIII)

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: L'activitat està formada per una visita guiada i tres tallers adreçats a diferents nivells educatius, dels quals s'ha de triar un:
 
Llegeix més...
 

Museu d’Art de Sabadell. Una institució amb història

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada per entendre què és un museu, quines funcions té i com s'hi treballa.
 
Llegeix més...
 

6è Concurs "Piula contra la violència masclista"

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció:  El Concurs "Piula contra la violència masclista: el 25N dóna més" consisteix en crear un eslògan o frase curta de 140 caràcters com a màxim, que serveixi de missatge clau de la campanya del Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones i aprofitar les xarxes socials per divulgar-lo, el 25 de novembre.
 
Llegeix més...
 

Visites guiades al Club Natació Sabadell. Història, present i futur

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.
 
Llegeix més...
 

Brodas Bros Presenta: Taller de hip hop i cultura urbana

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i adults. Descripció: La companyia Brodas Bros dóna a conèixer el hip hop com a cultura urbana, els seus orígens (música, pintura i dansa), tècniques dels diferents estils que el componen (Popping, Locking, Hip hop, B-boying/Breakdance) de manera lúdica i didàctica.
 
Llegeix més...
 

El molí de Sant Oleguer

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: El Molí de Sant Oleguer, que actualment és un alberg, conserva els elements essencials del molí que va ser.
 
Llegeix més...
 

Viure en una cova a mitjans del segle XX

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita a tres coves adequades per a ser vistes des de l'exterior que es van habitar durant la postguerra. S'explica com era Sabadell als anys 50, el fenomen de la immigració, la manca d'oferta d'habitatge i les condicions de vida dels nouvinguts. 
 
Llegeix més...
 

Voulez vous connaître Sabadell?

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: En aquest apartat s’exposa tot el recull d’activitats del programa Ciutat i Escola que durant aquest curs es poden realitzat en francès. Són de diferents àmbits del programa i tenen com a objectiu general facilitar als centres educatius la possibilitat practicar de forma directa, amena  i vivencial  una llengua estrangera. 
 
Llegeix més...
 

Els instituts a l'Estruch. Projecte "Això és ritme!"

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Això és ritme! és una activitat on un coreògraf professional proposa als estudiants un taller de dansa contemporània, a partir del visionat d’una pel·lícula escollida pel propi coreògraf i relacionada amb la dansa i el moviment. Enguany la companyia que dirigirà el taller està per determinar.
 
Llegeix més...
 

Taller de ball folk

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció Taller per conèixer de manera pràctica i vivencial el ball folk i la seva vinculació amb la música tradicional, a partir de música en directe.
 
Llegeix més...