PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El sexe mola si tu decideixes

A qui s'adreça: Alumnes de PFI  i escoles d'adults. Descripció: Els tallers, realitzats amb col·laboració del professorat, són intervencions participatives per treballar aspectes d'educació de la sexualitat i de l'afectivitat.
 
Llegeix més...
 

Taller de cançó improvisada

A qui s'adreça Alumnes de cicle superior d’educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció Taller de cançó improvisada o glosa.  S’iniciarà els participants en l’art d’improvisar versos sobre melodies tradicionals.
 
Llegeix més...
 

Esport adaptat a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L’activitat es desenvolupa en el transcurs d’una sessió teòrica-pràctica de dues hores al centre educatiu.
 
Llegeix més...
 

Iniciació a l'atletisme a l'aire lliure

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: L'activitat consta de dues sessions. La primera a les pistes d'atletisme per conèixer aquest esport i la segona per fer una jornada atlètica entre diverses escoles.
 
Llegeix més...
 

Relacions a través de la pantalla!

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Xerrada dinàmica sobre les relacions a través de les pantalles. S’aborden els conflictes a través de les pantalles i es proposen pràctiques per a un ús que no generi problemes i/o aporti solucions individuals i col·lectives des de l’empatia.
 
Llegeix més...
 

Què fem a Càritas?

  A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle de l'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Xerrada informativa i participativa on un professional i un voluntari de l'entitat expliquen què és Caritas, quins projectes es duen a terme i la participació dels voluntaris.
 
Llegeix més...
 

Visites a codificació, documentació clínica i arxiu del Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes de formació professional. Descripció: L’activitat consisteix en visitar l'arxiu d'històries clíniques de la Corporació sanitària Parc Taulí:
 
Llegeix més...
 

El comerç just a Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: La proposta consisteix en la realització d’una activitat on es pretén introduir el concepte de comerç just com a eina per canviar les desigualtats entre els països.
 
Llegeix més...
 

Seguint el fil de la història. Manufactura i menestrals (segles XVI i XVIII)

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: La visita a les sales permet conèixer els esdeveniments que durant els segles XVI, XVII i XVIII van succeir a la vila de Sabadell i que van significar importants canvis a nivell econòmic, urbanístic (desaparició de les muralles), social, religiós...
 
Llegeix més...
 

Les aeronaus, amb les matemàtiques, la història i la física aplicades

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció:  L'activitat que es durà a terme a l'aeroport, concretament a les seus de l'Aeroclub i del Parc Aeronàutic de Catalunya constarà de les següents parts:
 
Llegeix més...
 

Visita a Sabadell Gent Gran, Centre de Serveis de la Corporació Sanitària Parc Taulí

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO i formació professional. Descripció: L’activitat consta d’una visita als tres serveis que presta Sabadell Gent Gran: centre residencial, apartaments per a la gent gran i centre de dia.
 
Llegeix més...
 

Seguint el fil de la història. Sabadello, el naixement d'una vila (s. XI-XV)

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: La visita és un recorregut per l'origen i el desenvolupament de la vila de Sabadello des del segle XI al segle XV.
 
Llegeix més...
 

Coneix el funcionament dels Ferrocarrils des de dins

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Activitat guiada als tallers de Ferrocarrils a Rubí i coneixement de les instal·lacions del Centre Operatiu de Rubí (COR).
 
Llegeix més...
 

Jocs, metodologies i tècniques de relaxació a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P5), primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: L’activitat consta de tres sessions:
 
Llegeix més...
 

Espais i símbols de poder. República i franquisme

  A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Recorregut pel centre de la ciutat amb parades en espais (carrers, monuments, el campanar de Sant Fèlix...) als que hi ha associats fets relacionats amb la guerra civil i la repressió franquista posterior.
 
Llegeix més...
 

Game over, no te la juguis!

A qui s'adreça: Alumnes de 4t d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L'increment de la incidència de traumatismes cranioencefàlics i de lesions medul·lars traumàtiques entre la població jove, a causa principalment dels accidents de trànsit i a les activitats esportives i de temps lliure, fa necessari el desenvolupament de programes de prevenció que difonguin aquesta problemàtica i estimulin actituds de precaució entre la població de major risc.
 
Llegeix més...
 

Foment de valors i acció voluntària

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Es tracta d'una xerrada d'una hora de durada on s'expliquen els temes que s'especifiquen a continuació: Informació sobre la Creu Roja i el voluntariat. Breu presentació de la Creu Roja. Què s'entén per voluntariat? Què implica  ser voluntari/ària? On pot participar el voluntari/ària de Creu Roja? Activitats que es realitzen.
 
Llegeix més...
 

La Torre de l'Aigua

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: L'abastament d'aigua a la ciutat ha estat una preocupació constant dels sabadellencs que es convertí en vertader problema amb la industrialització de la ciutat.
 
Llegeix més...
 

Visitem un polvorí de la guerra civil

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.    Descripció: En l'aeroport de Sabadell es conserva un arsenal i polvorí que es va construir durant la guerra civil espanyola, per armar i emmagatzemar les bombes i munició per a l’aviació.
 
Llegeix més...
 

El medi natural del Vallès

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Itinerari matinal guiat per la Serra de Sant Iscle, des del parc periurbà de la Salut, passant per la Torre del Canonge i fins la Torre de les Aigües. 
 
Llegeix més...