PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cinemàgic. Viu la teva aventura

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària, ESO i Batxillerat   Descripció: Per què comencem una escena concreta amb un pla general, i una altra amb un pla sencer? Per què rodem les escenes desordenades? Com rodem una escena amb pantalla verda quan després hi hem d'aplicar efectes especials?
 
Llegeix més...
 

Un doblatge de pel·lícula

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitja i superior d'educació primària, i 1r cicle d'ESO   Descripció: El taller s’inicia amb una explicació dels aspectes bàsics que cal tenir en compte per encarar un doblatge.
 
Llegeix més...
 

Programació de videojocs amb Scratch

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària i 1r d'ESO   Descripció: L'Scratch és una aplicació per iniciar els infants a la programació (de videojocs), amb un sistema força intuïtiu i visual, basada en la idea de programació a través de trencaclosques de colors.
 
Llegeix més...
 

Lego: màquines simples i motoritzades

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitja i superior d'educació primària i 1r cicle d'ESO.   Descripció: Aquest taller dóna les eines per descobrir com funciona el món real. La dinàmica del taller es basa en la construcció, per part dels alumnes, d’una màquina concreta, centrant-se en el seu funcionament, des d’entendre els elements que formen una màquina (engranatges, politges i derivats, en els quals es tracten temes de física), així com l’estudi del seu funcionament (forces, fricció, treball, etc.).
 
Llegeix més...
 

Miralls matemàtics

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària.   Descripció: El taller proposa l’ús de miralls per treballar la formació de figures geomètriques i així poder comprendre les propietats que tenen els diversos polígons, així com les diferències i similituds entre ells (vèrtex, angle, etc.).
 
Llegeix més...
 

Programació amb Arduino

  A qui s'adreça: Alumnes d'ESO i Batxillerat.   Descripció: Arduino és una placa de circuit imprès simple que es pot utilitzar per desenvolupar objectes interactius autònoms.
 
Llegeix més...
 

Història del cinema a Sabadell: el Lentiplasticocromocolisserprentigrahf

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada a l’exposició “Sabadell, càmera i acció. Història del cinema a Sabadell”.
 
Llegeix més...