PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Taller de primers auxilis

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO i batxillerat. Descripció: Es tracta d'un taller on es fa una aproximació als primers auxilis pels alumnes. Consisteix en una part teòrica (1.5 h) i la part pràctica (2.5h). Els alumnes practiquen tot allò que s’ensenya fent més ènfasi en el Suport Vital Bàsic  amb ninos de ressuscitació. Els mòduls són els següents: Mòdul 1: Protocol PAS. Exploració de la víctima. Mòdul 2: Les contusions, ferides i fractures Mòdul 3: Hemorràgies, cremades, picades i mossegades d'animals. Mòdul 4: Ingestió
 
Llegeix més...
 

En temps de crisi, el valor de les persones

A qui s’adreça:   Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primaria.   Descripció: Es tracta d’una activitat de sensibilització i reflexió al voltant dels valors de la solidaritat i la convivència en la nostra quotidianitat. Consisteix en una activitat de participació activa que a partir de 10 figures a mida natural promou la implicació mitjançant la paraula, les accions i la responsabilitat dels participants per a transformar la realitat propera de la seva comunitat, barri o ciutat.
 
Llegeix més...
 

Foment de valors i acció voluntària

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Es tracta d'una xerrada d'una hora de durada on s'expliquen els temes que s'especifiquen a continuació: Informació sobre la Creu Roja i el voluntariat. Breu presentació de la Creu Roja. Què s'entén per voluntariat? Què implica  ser voluntari/ària? On pot participar el voluntari/ària de Creu Roja? Activitats que es realitzen.
 
Llegeix més...
 

Creixem en drets. Els drets dels infants

A qui s'adreça: Alumnes de P5 i educació primària. Descripció: Joc de cartes a través del qual es treballaran diferents aspectes sobre els drets de la infància.  L’activitat es desenvolupa amb monitoratge, aquest joc està basat en unes cartes de taula que es poden jugar a tres jocs diferents en funció de les edats dels menors per reflexionar sobre els drets i deures establerts a la Declaració dels drets dels infants (20 de novembre de 1959) i a la Convenció dels drets dels infants
 
Llegeix més...
 

Bullying i gènere

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.   Descripció: L’activitat tracta de fomentar la empatia amb la víctima d’assetjament i proporcionar un canvi de perspectiva de la figura de l’espectador, per això amb la guia del monitor, facilitarem unes vinyetes on es visualitzarà escenes en relació a situacions d’assetjament escolar.
 
Llegeix més...
 

The Real Pursuit

A qui s'adreça: Alumnes del segon cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius. Descripció: El Real Pursuit és un joc de simulació que està basat en històries reals i que pretén sensibilitzar sobre les persones refugiades i el periple que pateixen quan han de fugir dels seus països d’origen.
 
Llegeix més...