PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Iniciació a la gimnàstica esportiva

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: Aquest programa es desenvolupa durant dues sessions que es realitzaran a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell amb monitors de gimnàstica esportiva especialistes.
 
Llegeix més...
 

El sexe mola si tu decideixes

A qui s'adreça: Alumnes de PFI  i escoles d'adults. Descripció: Els tallers, realitzats amb col·laboració del professorat, són intervencions participatives per treballar aspectes d'educació de la sexualitat i de l'afectivitat.
 
Llegeix més...
 

Festa, gènere i drogues

A qui s'adreça: Alumnes de PFI i escoles d'adults. Descripció: Taller participatiu que consta de dues sessions per reflexionar sobre les actituds que poden espatllar l’objectiu de la festa, passar-ho bé, potenciades per l’abús del consum d’alcohol o d’altres drogues. Treball sobre temes com l'assetjament, agressivitat, possessivitat en les relacions de parella, discriminació sexual, etc. Incorpora elements de gènere. L'activitat està dinamitzada per professionals de Promoció de la Salut i del SAID (Servei d’Atenció i Informació en Drogues).
 
Llegeix més...
 

Ser un cos o tenir un cos?

A qui s'adreça: Alumnes de PFI i escoles d'adults. Descripció: Taller de prevenció inespecífica dels trastorns del comportament alimentari. S'utilitza la interacció grupal a partir d’un exercici previ de reflexió individual sobre la imatge i les relacions amb els altres persones.
 
Llegeix més...
 

Introducció a la il·lustració científica

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO i batxillerat artístic Descripció: L'activitat apropa l'alumnat a la il·lustració científica, explicant què és i per a què serveix. Explicarem què és la paleoil·lustració, relacionada amb el Museu de Paleontologia, i practicarem una tècnica tradicional en aquesta disciplina, el puntillisme.
 
Llegeix més...
 

Alimentació crítica i responsable

A qui s'adreça: Alumnes de PFI i escoles d'adults. Descripció: Taller per reflexionar sobre el consum d’aliments que beneficia la salut de les persones i la del planeta en oposició al consum de productes alimentaris que contribueixen a malmetre-les.
 
Llegeix més...
 

El farcell de la postguerra

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d’educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Visita guiada a l’exposició “El farcell de la postguerra. Quan la gana aguditza l’enginy”, la qual vol retre un homenatge a totes aquelles famílies que van viure una de les etapes més dures i llargues del nostre país, la postguerra.
 
Llegeix més...
 

Plastihistòria de la ciència

  A qui s'adreça: Alumnes d’educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: L’exposició “Plastihistòria de la Ciència” consisteix en vint diorames fets amb plastilina que representen alguns dels moments històrics d’un descobriment científic o el propi inventor del descobriment.
 
Llegeix més...
 

Qui som els Rroma? Taller de cultura gitana

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció:  Aquest projecte consisteix en una activitat, en què dos educadors gitanos expliquen l’origen geogràfic i històric del poble gitano, quina és la situació de la seva llengua i la distribució geogràfica actual, així com els símbols identificadors del poble gitano.
 
Llegeix més...