PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els castellers a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de P4, P5 i educació primària i ESO. Descripció: El taller pretén donar a conèixer el món dels castells als infants d'una manera entenedora i lúdica, incloent-hi l'aprenentatge de jocs i moviments per realitzar petites construccions castelleres.
 
Llegeix més...
 

Fem pinya amb els joves, donem pit als barris

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO. Descripció: Projecte que s'adreça a tres grups classe de cada institut públic de la ciutat, preferiblement de 3r d'ESO, amb l'objectiu de crear una colla castellera i participar a la Mostra castellera de secundària de Sabadell, dissabte 1 de desembre 2018. La proposta consta de 4 sessions a realitzar al centre educatiu i/o al local dels Castellers de Sabadell, més una visita al Castelldoscopi i la participació a la Mostra.
 
Llegeix més...
 

Visita al Castelloscopi virtual

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: El Castelldoscopi virtual és una estructura vertical en forma de castell humà, d’uns 2,5 metres d’alçada i 3,5 d’amplada, on els emplaçaments dels castellers són substituïts per pantalles planes, 35 en total.
 
Llegeix més...
 

Visionat del documental "Fem pinya amb els joves"

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: El documental narra l'aventura viscuda amb els joves dels Centres Oberts i els alumnes de tots els instituts públics de la ciutat en motiu del projecte "Fem pinya amb els joves, donem pit als barris", dels Castellers de Sabadell.
 
Llegeix més...