PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El bosc de La Salut

A qui s'adreça: Alumnes de P4, P5 i cicle inicial d'educació primària. Descripció: L’itinerari es divideix en dues parts. A la primera part mitjançant un llibre gegant s’explica breument la història de la Salut, que ens serveix per introduir el bosc de la Salut en el seu context. La segona part de l’activitat consisteix en descobrir quins secrets amaga el bosc a través de diverses proves on els alumnes descobreixen que els arbres creixen, que no tots els arbres són iguals i que
 
Llegeix més...
 

Geologia del Ripoll

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO i batxillerat Descripció: Itinerari geològic amb monitoratge que passa pel pont de la Salut, els plans d'Arraona i el riu Ripoll en què l'alumnat s'inicia en la pràctica del treball de camp utilitzant tècniques i instruments propis de la geologia i aprèn a interpretar el paisatge geològic de la vall del riu Ripoll.
 
Llegeix més...
 

Rius i torrents: el riu Ripoll i el torrent de Colobrers

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària. Descripció: Recorregut pel torrent de Colobrers, des de la passera sobre el riu Ripoll a Sant Vicenç de Jonqueres, fins a la font de Can Moragues.
 
Llegeix més...
 

El rodal ben net

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: De forma lúdica i mitjançant un conte (on els alumnes acaben sent els protagonistes de la historia) o un taller, els nens i nenes realitzaran una acció de neteja en un entorn natural.
 
Llegeix més...
 

Escalada i alpinisme

A qui s’adreça: Alumnes d'ESO. Descripció: Activitat d'introducció a l'escalada i l'alpinisme amb el joc com a eina d’aprenentatge, però també amb recursos audiovisuals, la utilització del material d'escalada i l'alpinisme com les cordes i els mosquetons, així com tallers en instal·lacions específiques per a la pràctica de l'escalada.
 
Llegeix més...