Saba-TiC, taller/mostra de tecnologies innovadores a la Festa Major de Sabadell 2016

Durant la Festa Major de Sabadell es celebrarà la jornada Saba-TiC oberta a tota la ciutadania, consistent en un taller/mostra d'eines innovadores del món tecnològic i digital, com ara escaneig i impressió 3D, robòtica, drons, entre d'altres.

 

Durant la Festa Major de Sabadell, el proper 3 de setembre de 10 a 20 hores, es celebrarà la jornada Saba-TiC consistent en un taller/mostra d'eines innovadores del món tecnològic i digital, amb la col·laboració d'empreses i entitats sabadellenques i del nostre entorn comarcal i metropolità com: Espai Creactiu, 3d visual, ESDI, Petits Enginyers, Defly drone i AllVReducation, entre d'altres. La jornada, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell i el "Maker convent", tindrà lloc als jardins de la Fundació (C/ d'en Font, 25). L'entrada serà lliure i gratuïta.

Donat l'interès actual que genera el món de les noves tecnologies, no pot faltar en aquesta Festa Major una activitat que englobi la tecnologia, la innovació i la creativitat. Els tallers estaran destinats a totes les franges d'edat, des dels més petits als més grans, només han de compartir aquest afany de coneixement innovador i les ganes de participar i "tocar" eines que moltes vegades no estan a l'abast de tothom. El món "maker" i "do it yourself, DIY" (fes-ho tu mateix), és a dir, el que propugna les possibilitats d'auto-fabricació d'objectes i dispositius digitals, també hi serà present.

Els tallers consistiran en escaneig i impressió 3D, creació de robots, drons i mini-drons,  creació de fotografies esfèriques immersives geolocalitzades, customitza la teva motxilla amb leds, drawbots, trashbots, realitat augmentada i programació de videojocs entre d'altres (inscripcions prèvies en algunes activitats, veure els enllaços a sota). Els ciutadans que estiguin interessats en obtenir una impressió 3D d'ells mateixos hauran de fer una inscripció prèvia a través del següent enllaç* i el mateix dia de l'activitat podran ser escanejats obtenint, de forma gratuïta al cap d'una hora aproximadament, el seu rostre.
 
Per a tots aquells equips informàtics i tecnològics que no es puguin reutilitzar hi haurà, durant el dia de l'activitat, un punt de recollida d'aquest tipus de residus.
 
Tot i que es durà a terme en un espai obert com són els Jardins de l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell (c/ d'En Font, 25), es disposarà d'aules interiors per a qualsevol contratemps que es pugui donar. Així mateix, l'amfiteatre podrà ser utilitzat per fer alguna xerrada o mostra puntual al llarg del dia 3.
 
L'objectiu d'aquest acte és apropar les noves tecnologies a tots els públics, esperem la vostra visita dins el marc de la Festa Major 2016!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Formulari de sol·licitud per expositors (i bases per la concessió d'espais d'exposició*):
Formulari d'inscripció per l'activitat "Escaneig 3D":

 

Destacats

Transparència
Transparència

Perfil del contractant
Perfil contractant

Seu electrònica
Seu electrònica

Open data
Dades Obertes

Fons de cohesió
Fons europeus


Oficina de qualitat

Tràmits
Tràmits

pressupost
Pressupost

B30
B30

B30
Ordenances

 innovació
Innovació

innovació
Pagament de tributs

 

Ajuntament de Sabadell

Ajuntament de Sabadell


Plaça de Sant Roc, 1, 08201, Sabadell.
Telèfon: 93 745 31 00
Com arribar?