PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Saba-TiC, taller/mostra de tecnologies innovadores a la Festa Major de Sabadell 2016

Durant la Festa Major de Sabadell es celebrarà la jornada Saba-TiC oberta a tota la ciutadania, consistent en un taller/mostra d'eines innovadores del món tecnològic i digital, com ara escaneig i impressió 3D, robòtica, drons, entre d'altres.

 

Durant la Festa Major de Sabadell, el proper 3 de setembre de 10 a 20 hores, es celebrarà la jornada Saba-TiC consistent en un taller/mostra d'eines innovadores del món tecnològic i digital, amb la col·laboració d'empreses i entitats sabadellenques i del nostre entorn comarcal i metropolità com: Espai Creactiu, 3d visual, ESDI, Petits Enginyers, Defly drone i AllVReducation, entre d'altres. La jornada, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell i el "Maker convent", tindrà lloc als jardins de la Fundació (C/ d'en Font, 25). L'entrada serà lliure i gratuïta.

Donat l'interès actual que genera el món de les noves tecnologies, no pot faltar en aquesta Festa Major una activitat que englobi la tecnologia, la innovació i la creativitat. Els tallers estaran destinats a totes les franges d'edat, des dels més petits als més grans, només han de compartir aquest afany de coneixement innovador i les ganes de participar i "tocar" eines que moltes vegades no estan a l'abast de tothom. El món "maker" i "do it yourself, DIY" (fes-ho tu mateix), és a dir, el que propugna les possibilitats d'auto-fabricació d'objectes i dispositius digitals, també hi serà present.

Els tallers consistiran en escaneig i impressió 3D, creació de robots, drons i mini-drons,  creació de fotografies esfèriques immersives geolocalitzades, customitza la teva motxilla amb leds, drawbots, trashbots, realitat augmentada i programació de videojocs entre d'altres (inscripcions prèvies en algunes activitats, veure els enllaços a sota). Els ciutadans que estiguin interessats en obtenir una impressió 3D d'ells mateixos hauran de fer una inscripció prèvia a través del següent enllaç* i el mateix dia de l'activitat podran ser escanejats obtenint, de forma gratuïta al cap d'una hora aproximadament, el seu rostre.
 
Per a tots aquells equips informàtics i tecnològics que no es puguin reutilitzar hi haurà, durant el dia de l'activitat, un punt de recollida d'aquest tipus de residus.
 
Tot i que es durà a terme en un espai obert com són els Jardins de l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell (c/ d'En Font, 25), es disposarà d'aules interiors per a qualsevol contratemps que es pugui donar. Així mateix, l'amfiteatre podrà ser utilitzat per fer alguna xerrada o mostra puntual al llarg del dia 3.
 
L'objectiu d'aquest acte és apropar les noves tecnologies a tots els públics, esperem la vostra visita dins el marc de la Festa Major 2016!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Formulari de sol·licitud per expositors (i bases per la concessió d'espais d'exposició*):
Formulari d'inscripció per l'activitat "Escaneig 3D":