PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Tàndem Família-Escola ofereix diverses propostes a l’abril per facilitar i donar suport a les famílies en la seva funció educadora

tandem7Donant continuïtat a les activitats que el Tàndem Família-Escola ofereix...

Donant continuïtat a les activitats que el Tàndem Família-Escola ofereix al llarg de tot el curs, al mes d’abril les propostes d’aquest programa municipal tornen a ser nombroses i variades. Des de tallers fins a conferències, passant també per sortides a l’aire lliure. El Tàndem el conformen un conjunt d’activitats i projectes compartits entre les direccions dels centres educatius, els responsables de les Associacions de Mares i Pares (AMPA) i l’Ajuntament de Sabadell i tenen com a objectiu facilitar i donar suport a les famílies en la seva funció educadora.

El programa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, incideix en la importància de la familia com a agent educador de primer ordre. En aquest sentit, treballa per promoure l’equitat i l’èxit educatiu de tots els infants i joves, fomentant el treball en xarxa i la col·laboració i coordinació constants entre pares i mares, escoles i el conjunt del territori.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “un dels eixos de treball del Govern municipal passa per promoure i ajudar a crear contextos favorables per l’èxit educatiu. Les famílies són el principal agent educador d’infants i joves i, en aquest marc, com a administració treballem per posar al seu abast eines que facilitin el seu apoderament en aquesta tasca”.

Entre les propostes d’aquest mes hi ha tallers i conferències a càrrec d’especialistes en les diferents matèries i sobre temes diversos com l’establiment de límits als fills i filles, les relacions familiars, el paper del joc, el pas de primària a secundària, de bressol a infantil, educar en positiu o com afrontar conflictes, entre altres. Així mateix, formen part del programa sortides pel rodal comptant amb el monitoratge de la UES.

Tota la informació sobre les propostes, si són obertes o adreçades a un determinat col·lectiu i sobre si cal o no inscripció prèvia, es pot trobar al blog del Tàndem Família-Escola.

L’agenda de propostes es va actualitzant mensualment.