PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obligacions fiscals de les entitats

ObligacionsFiscals2a

Curs adreçat a persones professionals, voluntàries i membres de les entitats sense ànim de lucre de Sabadell, majors de 18 anys, que volen conèixer les obligacions fiscals de les entitats.

Cal inscripció prèvia al 93 745 31 84 (de 9 a 14 h) o a entitats@ajsabadell.cat
Un cop rebuda la inscripció ens posarem en contacte per correu electrònic amb la persona interessada per confirmar la plaça.

>> Més informació

Curs d'iniciació al voluntariat

iniciaciovoluntariat19

Taller adreçat a totes aquelles persones que estiguin interessades a fer voluntariat o estiguin començant a col·laborar de forma voluntària en alguna entitat sense ànim de lucre.

Cal inscripció prèvia al 93 745 31 84 (de 9 a 14 h) o a puntvoluntariat@ajsabadell.cat. Un cop rebuda la inscripció ens posarem en contacte per correu electrònic amb la persona interessada per confirmar la plaça.

>> Més informació

 

Consum sostenible i transformador per a entitats

consum1

Taller adreçat a persones professionals, voluntàries i membres d’entitats sense ànim de lucre de Sabadell que vulguin millorar el model de consum de l’entitat i trobar alternatives per fer-lo de la manera més coherent amb els seus principis, les necessitats de les persones i del medi ambient.

Cal inscripció prèvia al 93 745 31 84 (de 9 a 14 h) o a entitats@ajsabadell.cat
Un cop rebuda la inscripció ens posarem en contacte per correu electrònic amb la persona interessada per confirmar la plaça.

>> Més informació

Pla de Formació 2019 per a entitats i persones voluntàries

plaformacio19

L'objectiu del Pla és oferir cursos, tallers i xerrades que responguin a les necessitats reals i als interessos de les entitats amb l'objectiu d'enfortir-les i empoderar-les i aconseguir així que tinguin més autonomia i un coneixement més gran de les obligacions en matèries tan diverses com les fiscals, les laborals, les de voluntariat...

Tots els cursos i tallers són gratuïts i les places són limitades.

Cal inscripció prèvia: per telèfon al 93 745 31 84 (de 9 a 14 h). Per correu electrònic a entitats@ajsabadell.cat o a puntvoluntariat@ajsabadell.cat

>> Més informació

  • 1
  • 2

Punt de VOLUNTARIAT

De forma presencial al
VAPOR CODINA
C. Blasco de Garay, 19, Sabadell
dimarts de 16 a 18 h i dijous de 10 a 13 h.

HORARI ESPECIAL ESTIU: JULIOL dijous de 10 a 13 h, AGOST tancat
També pots contactar amb nosaltres, per demanar informació o concertar una entrevista, de dilluns a divendres:
Telèfon 93 745 31 84
puntvoluntariat@ajsabadell.cat