PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

La Junta de Portavoces ha aprobado esta mañana una proposición de la alcaldía con motivo del Centenario de la Mancomunitat de Catalunya. La propuesta se ha aprobado por unanimidad...

La Junta de Portavoces ha aprobado esta mañana una proposición de la alcaldía con motivo del Día de Europa. La proposición se ha aprobado por mayoría con los votos a favor del PSC, CiU, PP e ICV y la abstención de ES y EUiA...

La Junta de Portavoces del Ayuntamiento de Sabadell ha aprobado esta mañana una proposición de alcaldía con motivo del día internacional contra la homofobia, la lesbofobia, la bifobia y la transfobia, que se conmemora el próximo 17 de mayo. La propuesta se ha aprobado por unanimidad...

Esta actuación se enmarca en el proyecto "Fomento del sector de las energías renovables e impulso de la emprendeduría verde en la región Tánger-Tetuán de Marruecos"

Relació de lligues de lleure organitzades per entitats de la ciutat que es duen a terme en instal·lacions municipals. El departament d'Esports no és organtizador d'aquestes lligues.

 

logo Associació Bàsquet de Lleure de Sabadell - BALLES

Lliga de bàsquet

 

 

Escola de Futbol de Sabadell

Lliga de Futbet

 

 

 Associació Esportiva Futbet Sabadell

 Lliga de Futbet

 

 

 

Jennifer Pareja i el Club de Tennis, els millors del 2013

 
La waterpolista Jennifer Pareja i el Club Tennis Sabadell han estat proclamats avui com a esportista i entitat més destacats de l’any 2013. Ha estat durant la 61 Festa de l’Esport de Sabadell, que s’ha celebrat aquest vespre al Teatre Principal i durant la qual el jurat ha realitzat les dues darreres votacions per escollir els guanyadors de totes dues categories, que comptaven amb 10 finalistes cadascuna. La Festa de l’Esport ha estat, un cop més, un moment per reconèixer la tasca que porten a terme els esportistes, entitats, institucions i empreses i tots aquells que fan possible l’esport a la ciutat.

En la categoria d’esportista més destacat, integrants de l’equip de waterpolo femení del Club Natació Sabadell s’han fet amb les tres primeres posicions. Per darrera de Jennifer Pareja, les també waterpolistes del CNS Maica Garcia i Mati Ortiz han quedat en segona i tercera posició respectivament.

En la categoria d’entitat més destacada, per darrera del Club Tennis Sabadell, el Cercle Sabadellès 1856 ha estat segon i el Club Esportiu Sant Nicolau tercer.

També al llarg de la Festa, i com a novetat enguany, el jurat ha votat quines tres entitats entre 10 finalistes serien guardonades amb el Premi “Serveis Medi Ambient SA (SMATSA)” a la Promoció de l’Esport a entitats. Les guanyadores en aquesta categoria han estat finalment Club Esportiu Escola Pia, Creu Alta Sabadell Bàsquet i Escola de Futbol de Sabadell.

Edicions Cultura

Boletín electrónico