PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

La Junta de Portaveus va aprovar el passat 30 d'abril de 2015 una proposició amb motiu del Dia Internacional contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia. La proposició ha estat aprovada per unanimitat. ICV estava excusat de la Junta.

Ja podeu consultar les activitats que els espais joves i altres entitats juvenils de la ciutat han organitzat per aquest mes de maig.

Maica Garcia i l'OAR Gràcia, els millors del 2014

Maica García (waterpolo) i l’OAR Gràcia han estat proclamats avui com a esportista i entitat més destacats de l’any 2014. Ha estat durant la 62 Festa de l’Esport defestaesp15 Sabadell, que s’ha celebrat el 30 d’abril al Teatre Principal i durant la qual el jurat ha realitzat les dues darreres votacions per escollir els guanyadors de totes dues categories, que comptaven amb 10 finalistes cadascuna. La Festa de l’Esport ha estat, un cop més, un moment per reconèixer la tasca que porten a terme els esportistes, entitats, institucions i empreses i tots aquells que fan possible l’esport a la ciutat.

El pòdium d’esportistes més destacats ha estat plenament dominat per dones. Així, la també waterpolista Mati Ortiz ha quedat en segona posició i Lucila Pascua (bàsquet) ha estat tercera.

En la categoria d’entitat més destacada, per darrera de l’OAR, la Joventut Atlètica Sabadell (JAS) ha estat segona i el Club Tennis Sabadell, tercer.

La Junta de Gobierno Local del Ayuntamiento aprobó hace unos días la convocatoria pública de las becas para la adquisición de libros de texto y material escolar...

La ciutat de Sabadell commemora dues diades internacionals: el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Lesbofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia, el 17 de maig, i el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, el 28 de juny.

Edicions Cultura

Boletín electrónico