PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Pista urbana de bicitrial al Parc de Catalunya

Localització i contacte

  • Adreça: parc de Catalunya, 1
  • LA CONCÒRDIA
  • 08206, Sabadell

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

La pista es troba en una zona de 1.500 metres quadrats situada al costat de l'skate-park. El disseny de la pista, que té 17 zones amb dificultats per a tots els nivells, ha anat a càrrec de Joaquim Marty i Miquel Àngel Costa (amb experiència en el marcatge de competicions internacionals), Ot Pi (campió del Món de biketrial en 12 ocasions), César Cañas (10 vegades campió del Món), Jordi Rubio (pilot màster de biketrial, tres vegades sotscampió del Món) i Rafael de la Torre, secretari de Biketrial Unión Española.

La pista permet que hi hagi un espai específic perquè els joves puguin practicar aquest esport. D'aquesta manera, el parc de Catalunya destina una part del seu espai a la pràctica esportiva dels més joves. El circuit és permanent i compta amb dos espais diferenciats: l'un amb obstacles de formigó i pneumàtics, mentre que l'altre té roques i troncs. Durant els mesos de primavera del 2006 s'enjardinarà la zona, tenint especial cura que la pista s'integri en el paisatge del parc.

La pista està oberta al públic i es converteix en zona d'entrenaments per als esportistes locals, molts dels quals són integrants de l'entitat esportiva Bicisprint, que compta entre els seus ciclistes amb les germanes Gemma i Mireia Abant, campiones del món de biketrial. Aquest club, a més, s'encarrega de l'escola esportiva de trial en bicicleta, que imparteix cursos a nens i nenes d'entre 5 i 18 anys. Les classes, que comencen a principis de febrer del 2006, les impartiran monitors especialitzats, els dimarts, dimecres i dijous, a la tarda de 6 a 8, i els dissabtes, al matí de 9 a 1 (per a més informació: www.biscisprint.com)