PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Fundació Especial Antiga Caixa Sabadell 1859

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • F.G.C. - Rambla : L11,L80,
    • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
    • Manresa : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
    • Sant Cugat : L10,
    • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Horari

De dilluns a divendres de 8 a 15 h

Més informació

La Fundació Especial Antiga Caixa Sabadell 1859 es constitueix amb la voluntat d'administrar els fons de l'obra social de l'antiga Caixa d'Estalvis Caixa d'Estalvis de Sabadell, de la que vol esdevenir hereva, amb la fidelitat als principis que han configurat la seva actuació en el decurs de la història i adequant-los a les noves circumstàncies.

La Fundació desenvoluparà una actuació, caracteritzada per la diversitat i complementarietat, en els àmbits social, assistencial, cultural, formatiu, cívic, de promoció econòmica i mediambiental, directament o mitjançant la col.laboració amb entitats i institucions, amb ànim de participar activament en la vida social i cultural dins del seu àmbit d'actuació.

Els equipaments de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 són:

· Espai Cultura Fundació Sabadell 1859:

L'Espai Cultura s'ubica en un edifici modernista encarregat per Caixa Sabadell a l'arquitecte Jeroni Martorell i Terrats el 1907. Originalment va ser edificat per allotjar les aules, els tallers i les dependències de l'Escola Industrial i d'Arts i Oficis de Sabadell, que hi va tenir la seva seu fins a primers dels anys seixanta. A partir de llavors va ser remodelat en la seva distribució interior per acollir les dependències de l'Obra Social de Caixa Sabadell: la biblioteca, els estatges de diverses entitats culturals de la ciutat, un Auditori i una Sala de conferències.

Actualment, i després d'una darrera remodelació per dotar-lo d'un nou auditori i noves sales d'exposicions, acull l'Espai Cultura de la Fundació Sabadell 1859, que posa a disposició de la ciutadania un espai obert dedicat a la difusió, formació i producció de continguts, amb una programació oberta i de qualitat.

Les seves activitats s'adrecen a diferents col·lectius, amb continguts i formats innovadors, amb la voluntat de fomentar la participació i treballar en xarxa amb centres, col·lectius i persones amb interessos comuns. Trobareu exposicions, tallers, espe