PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Consell de Joves de Sabadell (CJS)

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
    • Creueta : L11,L12,L80,F4,F5,
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,
    • Manresa : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,
    • Tres Creus : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Horari

Dissabte i diumenge tarda.

Més informació

QUÈ ÉS EL CJS?

CJS, està obert als joves, tots els que siguin tolerants, democràtics, no creguin amb la xenofòbia ni el racisme i que els seus valors no malmetin la llibertat dels altres.

Durant dos anys hem estat ajudant a realitzar més de 200 activitats, culturals, solidàries, d'oci...sempre respectant les inquietuds dels diferents joves que han passat pel casal, cedint l'espai a tots els ciutadans que han volgut fer-ne ús, intentant aproximant-nos al màxim a les necessitats, sempre i quan tinguessin cabuda dins una normativa de casal democràtic, obert, sense afany de lucre, ...

Activitats per La Marató de TV3, jornades de cooperació, festes per trencar barreres entre els joves discapacitats i els joves més afavorits, cursos de música, teatre, dansa, aikido, jornades de rol, Play Station, billar, pin pon, exposicions, concerts temàtics: Àfrica, Heavy Metal, Punk, Hip hop, Rock, flamenc....cants corals, festivals culturals, xerrades informatives conjuntes amb el CNJC, xerrades sobre viatges, drogoaddicció, assemblees d'altres col·lectius i amics veïns., jornades de Nadal..., trobada d'estudiants...sala d'ordenadors, internet per tothom, sopars...cap d'any, actes pel dia internacional de la dona,castellers ...Obrim totes les tardes per a tothom, i tothom és tothom, però això si, mai a persones que vinguin amb ganes de malmetre a d'altres i ser irrespectuosos. (Durant 2 anys han passat unes 15.000 persones pel casal de joves Emprius.)

El Principi fonamental DEL CONSELL: NOSALTRES TREBALLEM no NOMÉS PEL CJS I LES ENTITATS MEMBRES, SINÓ PER INQUIETUTS D'ALTRES GRUPS JUVENILS QUE PUGUIN NECESSITAR DEL NOSTRE RECOLZAMENT O COL·LABORACIÓ.

CJS no fem soroll, però si molta feina: Dos casals: casal Emprius i el casal del Sud (on es realitza temes de reinserció social i acolliment a persones i joves més desafavorits, dinamitzat per un educador social. A part un esplai i la colla de diables, club de rol, punt de trobada als nois dels barri, classe