PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Grup de Teatre del Centre Parroquial de Sant Vicenç

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

dl.-dv.: de 17 a 20 h   ds.: de 17 a 21 h

Més informació

ACTIVITAT

El Grup de Teatre Centre P. Sant Vicenç està situat al barri de la Creu Alta de Sabadell, on disposa de local propi. L'entitat està formada per uns 750 socis que participen de les diverses activitats:

- Temporada regular d'espectacles.

S'acostuma a preparar uns sis muntatges per temporada més Els Pastorets i en total es representen al voltant d'unes 30 o 40 actuacions. Per poder tirar endavant aquests muntatges teatrals, a part dels actors i actrius, l'entitat també disposa de les seccions tècniques (llums, so, vestuari, tramoia, utillatge i maquillatge) totes amateurs. La venda d'entrades directament a la taquilla, els dissabtes de funció de 7 a 9 de la tarda i una hora abans de l'actuació, de manera anticipada mitjançant Tel-entrada de Caixa Catalunya.

- Activitat de formació en teatre

Disposa d'una escola de teatre per a nois i noies de 7 a 16 anys que ensenya teatre els dissabtes a la tarda de 7 a 9. Al final de curs es fa un espectacle obert a tot al públic. Aquest taller de teatre disposa de 150 alumnes dividits en set grups i una vintena de monitors que els ensenyen. A més de l'escola de teatre infantil des de l'any 2002 s'ha creat un taller de teatre per majors de 18 anys, que es troba un dia a la setmana al vespre. En aquest grup hi participen al voltant d'una vintena de persones.

-També s'organitzen sortides al teatre i excursions per fomentar la cohesió del grup.