PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació de Mares i Pares del CEIP Miquel Martí i Pol

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Bombers : L8,F1,F2,
    • Rambla : L1,L2,L3,L11,L80,
    • Sant Ferran : L11,
    • Vapor Llonch : L8,F1,F2,

Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13 h

Més informació

ACTIVITAT

- Donar suport i assistència als membres de l'associació i, en general, als pares i els tutors, els professors i els alumnes del centre i a la seva Junta Directiva i de participació, en tot allò que fa referència a l'educació dels seus fills, i en general, de tots els alumnes matriculats al Centre.

- Promoure la participació dels pares dels alumnes en la gestió del centre.

- Assistir els pares dels alumnes en l'exercici del seu dret a intervenir en el control i la gestió del centre quan sigui sostingut amb fons públics.

- Promoure la representació i la participació dels pares dels alumnes en els consells escolars del centre i altres òrgans col·legiats.

- Facilitar la col·laboració del centre en els àmbits social,c ultural, econòmic i laboral de l'entorn.

- Col·laborar en les activitats educatives del centre i cooperar amb el Consell Escolar en l'elaboració de directrius per a la programació d'activitats complementàries, extraescolars o de serveis.

- Promoure les activitats de formació de pares, tant des del vessant cultural com de l'específic de responsabilització de l'educació familiar.

- D'altres que, en el marc de la normativa educativa, els assignin els seus estatuts.

- Promoure i realitzar tota mena d'activitats fisicoesportives.

- Intervenir en el control i gestió del centro tot participant amb el Consell Escolar i assegurant una adequada gestió dels ajuts que ofereix la societat.

- Vetllar perquè l'educació en el col·legi aconsegueixi el ple desenvolupament de la personalitat mitjançant una formació humana integral i el respecte dels priniicpis democràtics de convivència i als drets i llibertats fonamentals.

- Promoure, realitzar i vetllar pel bon funcionament de tota mena d'activitats extraescolars, esportives, culturals, lúdiques, artístiques i formatives.

- Promoure i gestionar, si és procedent, el menjador escolar del centre.