PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Associació de Ceramistes del Vallès

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

dl.-dv.: de 9 a 14 h

Més informació

L'Associació de Ceramistes del Vallès (ACV) va néixer l'any 1999 quan diferents ceramistes amb taller a la comarca van decidir unir esforços per treballar conjuntament en la promoció del nostre ofici. Els objectius bàsics que des d'un principi es va fixar l'ACV van ser:

- Potenciar la tasca que porten a terme els diferents tallers de ceràmica professionals vallesans

- Promocionar i donar a conèixer la ceràmica des d'una vessant global

Atenent-nos a aquests objectius bàsics i tenint en compte les limitacions econòmiques i humanes de l'associació, les finalitats principals marcades van ser les següents:

- Millorar qualitativament la Fira de Ceràmica de Sabadell

- Donar a conèixer en l'àmbit comarcal els tallers associats

Actualment l'ACV està formada per deu ceramistes amb taller propi, que treballen en l'àmbit de la ceràmica des de diferents vessants. Cal destacar la varietat de generacions que formen l'ACV, la qual cosa és una mostra de la voluntat de col·laborar amb les persones joves que decideixen dedicar-se a aquest ofici.

Des de l'any 1999 la Fira està organitzada per l'ACV, després de prendre el relleu cedit per l'Ajuntament, amb l'objectiu principal de donar a conèixer abastament la ceràmica contemporània i la terrissa. Per aquesta raó, la Fira no es planteja només com un espai de compra venda, sinó que al seu voltant hi ha un seguit d'activitats vinculades al món de la ceràmica. La fira aplega cada any una trentena de participants, tant de Catalunya com de la resta de l'estat, amb la finalitat de ser una mostra de la variada de la ceràmica que es fa en l'actualitat.