PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

Asociación Española de Equinoterapias (AEDEQ)

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Calderón : L4,L7,L12,L44,F1,F2,F3,F4,
    • Comte Jofre : L8,L10,F1,F2,F3,
    • Dr. Almera : L7,F1,F2,F3,
    • Ibèria : L4,L8,L12,L44,F4,
    • Ponent : L8,
    • Sant Cugat : L10,
    • Vallès : L4,L7,L10,L12,L44,F1,F2,F3,F4,

Més informació

Activitats:

- Coadjuvar a la reglamentació de l'equinoteràpies a Espanya a través de la creació d'un òrgan de consulta especialitzat.

- Potenciar i promoure la creació d'associacions i d'altres entitats que tinguin com a objectiu comú la pràctica de les equinoteràpies en una o vàries de les seves vessants.

- Creació d'una corporació de professionals que a Espanya es dediqui a les tècniques pedagògiques, curatives i de rehabilitació amb la intervenció d'animals.

- Creació d'una estrucura i mitjans de difusió per donar a conèixer totes les tècniques i els materials necessaris per dur a terme la teràpia, tant a professionals com al públic i usuaris en general.

- Creació de cursos per a formadors, en tots aquells camps en els quals s'exerceix l'equitació terapèutica.

- Crear una escola per formar persones amb algun tipus de discapacitat en el desenvolupament i aplicació de les teràpies.

- Afiliar-se, associar-se i/o col·laborar amb altres entitats que tinguin objectius comuns i oficialitzar la seva situació per utilitzar recursos públics en la creació d'activitats socials i humanitàries.

- Contractar amb una assegurança a efectes de tenir coberta la responsabilitat civil tant de els escoles i centres especialitzats com dels professionals que desenvolupen la seva tasca.

- Ajudar, promoure, incentivar i crear medis adequats per a la investigació, local, nacional i internacional de l'equinoteràpia en totes les seves modalitats.

- Facilitar una correcta exposició de les especialitats en els mitjans de comunicació.

- Promoure trobades nacionals i internacionals de l'especialitat a través de congressos, fires, xerrades-col·loqui, experiències d'intercanvi cultural.

- Creació d'una borsa de treball especialitzada, tant per a equinoterapeutes com per a tots els professionals que intervenen en el desenvolupament de l'activitat, siguin aquests discapacitats o no.

- Oferir i garantir a través dels estipe