PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Associació PRO-EDUCART. Cooperació i el Desenvolupament en El Salvador

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Bellesguard : L5,L55,L80,F5,
    • Brutau : L80,
    • Palau d'Esports : L80,
    • Palau d´Esports : L5,L55,F5,
    • Sant Oleguer : L5,L55,F5,

Horari

dl.-dv.: de 9 a 13 h i de 15 a 20 h

Més informació

ACTIVITATS

- Aconseguir fons econòmics per desenvolupar projectes relacionats directa o indirectament per a nens, joves, dones i tercera edat, a El Salvador.

- Realitzar jornades informatives de les activitats de l'Associació.

- Vendre articles d'artesania Salvadorenya per poder finançar els projectes esmentats.

- Organitzar estades voluntàries a El Salvador per majors de 18 anys.

- Realitzar activitats amb la finalitat de recaptar fons per finançar projectes o altres activitats que es creguin oportunes.

- Participar i organitzar xerrades, debats, conferències, exposicions, passes de pel·lícules que tractin sobre els temes esmentats.

- Elaborar productes informatius que siguin necessaris per l'associació com la pàgina web, tríptics, cartells, adhesius...

- Assessorament a altres associacions, entitats o agents socials sobre la manera de dur a terme objectius iguals o relacionats amb els d'aquesta associació.

- Actuar en cas d'emergència d'ajuda des d'aquí, amb suport humà, material o de qualsevol mena.

- Realitzar tasques de sensibilització i denúncia a la població del Nord sobre el que succeix al Sud i treballen per la cooperació directament sobre l'àrea, el Sud.

- Els seus projectes: en educació, al "Centro de Desarrollo infantil", amb nens/es de 2 a 6 anys; han creat una microempresa amb la joventut, "artes e impresos"; han montat una Biblioteca Comunal; s'ha constituït un Centre de Dia per uns 650 avis/es. Volen impulsar i dedicar part dels seus esforços a la joventut, com a part de l'estratègia fonamental del present i del futur i com a eina de desenvolupament i transformació de la realitat de injustícia que es viu en les zones rurals.