PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Xarxa Oberta, Lliure Neutral, Guifi net

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

Finalitats:

- Promoure i fomentar el desenvolupament de les xarxes i les infraestructures obertes d'informació i comunicació, amb vocació universal i no discriminatori entre els agents i els operadors del sector. Potenciant el seu ús en els diferents sectors de la societat i canalitzant els recursos humans i materials per tal d'atendre les seves necessitats d'accés.

- Promoure i fomentar el dret universal a la comunicació i la informació, a l'intercanvi de coneixements, a la llibertat d'expressió, l'intercanvi públic i privat d'opinions i informacions utilitzant xarxes i infraestructures obertes.

- Promoure i fomentar el dret a accedir a una infraestructura de comunicació sense importar on es visqui, ajudant a desenvolupar una societat sense fractura digital, on es garanteixi el dret a la inclusió digital de qualsevol persona independentment del seu poder adquisitiu o residència.

- Promoure i fomentar el dret a estàndards tecnològics oberts, no sotmesos a patents i condicions discriminatòries, com per exemple, la complexitat innecessària, en maquinari i programari.

- Promoure la recerca avançada en l'àmbit de les xarxes i les infraestructures obertes.

- Generar plataformes de col·laboració entre la societat civil, el sector públic i el privat.

- Establir relacions i col·laboracions amb altres persones i entitats afins als objectius de la Fundació, participant, si fos el cas, en projectes comuns dins de qualsevol àmbit geogràfic.

- Promoure la defensa de la gestió de l'espai radioelèctric, per aconseguir que les regulacions facilitin el dret a tenir xarxes obertes, promoció de l'existència d'espais que no requereixin llicències, procurar la bona gestió comuna i evitar la saturació de les bandes de freqüències no llicenciades per xarxes tancades que en fan un ús privatiu.

- Elaborar, editar, publicar i difondre estudis, propostes i anàlisis relatius a aquestes finalitats fundacionals i els seus mecanismes d'intera