PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
    • Manresa : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
    • Sant Cugat : L10,

Horari

* Veure observacions

Més informació

Horari Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Dimarts a divendres, de 17 a 21 h

Dissabtes, d'11 a 14 h i de 17 a 21 h

Diumenges d'11 a 14 h

Dilluns i festius tancat

Un Espai de trobada: Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

L'Espai Cultura s'ubica en un edifici modernista encarregat per Caixa Sabadell a l'arquitecte Jeroni Martorell i Terrats el 1907. Originalment va ser edificat per allotjar les aules, els tallers i les dependències de l'Escola Industrial i d'Arts i Oficis de Sabadell, que hi va tenir la seva seu fins a primers dels anys seixanta. A partir de llavors va ser remodelat en la seva distribució interior per acollir les dependències de l'Obra Social de Caixa Sabadell: la biblioteca, els estatges de diverses entitats culturals de la ciutat, un Auditori i una Sala de conferències.

Actualment, i després d'una darrera remodelació per dotar-lo d'un nou auditori i noves sales d'exposicions, acull l'Espai Cultura de la Fundació Sabadell 1859, que posa a disposició de la ciutadania un espai obert dedicat a la difusió, formació i producció de continguts, amb una programació oberta i de qualitat.

Les seves activitats s'adrecen a diferents col·lectius, amb continguts i formats innovadors, amb la voluntat de fomentar la participació i treballar en xarxa amb centres, col·lectius i persones amb interessos comuns. Trobareu exposicions, tallers, espectacles familiars, activitats per a escoles, entre d'altres propostes. Igualment disposa d'espais que podeu llogar per organitzar les vostres activitats.

Enllaços relacionats