PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación Hyserca Solidaria

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Brutau : L80,
    • Eixample : L1,L2,L3,L80,F1,F2,
    • Mestre Planas : L1,L2,L3,F1,F2,
    • Sardà : L11,

Horari

dl.-dv.: de 9 a 13 h i de 15 a 18 h

Més informació

ACTIVITAT

·Promoure, planificar i executar projectes multisectorials, principalment en les àrees de Desarrollo y Cooperación internacional, que contribueixin a la reducció de la pobresa, a la millora de l'educació i a la qualitat de vida dels grups poblacionals més vulnerables, al desenvolupament sostenible dels recursos naturals i a la preservació del medi ambient a nivell nacional i fomentant en els països més desfavorits, en especial a Amèrica Llatina i Àfrica, i en concret:

1. Planificar i executar projectes inclosos i afins amb la realitat social de la zona d'intervenció, que involucrin canvis positius en els àmbits de la salut, educació, cultura, discapacitat, medi ambient, desenvolupament productiu, generació de treball i dotació de serveis bàsics.

2. Promoure l'assistència social, benèfica i cultural dels grups més desvalguts, pobres o en situació de risc o exclusió social, a través de projectes i/o programes que generin l'atenció directa i minvin les seves necessitats bàsiques, sense cap tipus de distinció que sigui per causes polítiques, religioses, gènere, raça, condició física o mental.

3. Promoure el desenvolupament sostenible, prenent com a fonament el compliment dels drets humans, la justícia social i l'equitat de gènere dels grups més vulnerables, a través de la promoció i enfortiment de les capacitats humanes, a fi que siguin ells, els protagonistes del seu propi desenvolupament.

4. Denunciar i actuar davant dels casos d'injustícia social, de vulneració dels drets humans i en defensa del medi ambient.

5. Sensibilitzar i educar en les matèries objecte de treball de l'entitat, sobretot referents als drets humans, a la reducció de la pobresa, el desenvolupament sostenible i a la preservació del medi ambient.

6. Qualsevol altra finalitat que acordi la Junta directiva o l'Assemblea General, sempre que sigui coherent amb es anteriors i que no s'oposin a les disposicions legals vigents.

· En queda exclòs tot