PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Antoni Estruch Simó

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Eixample : L1,L2,L3,L80,F1,F2,
    • Latorre : L11,F1,F2,
    • Rambla : L1,L2,L3,L11,L80,
    • Sardà : L11,
    • Sol : L11,F1,F2,

Més informació

Els objectius de l'associació són:

- La defensa dels drets humans, vetllant per al respecte a la dignitat de les persones, especialment de le dones i de la infància.

- Promoure el desenvolupament integral i autosostingut de la població en situació de risc i/o de marginació social, a nivell intel·lectual, físic, emocional i espiritual, basant la nostra actuació en els principis cristians sense distinció de sexe, edat, raça, nacionalitat, religió o ideologia. Patrocinar, desenvolupar i col·laborar en accions de cooperació per al desenvolupament i la solidaritat en general, en tot el territori de la Comunitat Autònoma de Catalunya, nacional i internacional.

- Fomentar el respecte a la diversistat cultural, afavorint les relacions de solidaritat entre diverses cultures, races, ideologies i religions sobretot entre els nens per a prevenir actituds d'explotació a altres éssers humans.

- Protegir a la infància i a la joventut en situació de risc cobrint les seves necessitats més bàsiques, no únicament materials sino de tot tipus: educatives-formatives, psicològiques, espirituals, administratives, ocupacionals, alimentàries...

- Proporcionar serveis bàsics a col·lectius en risc social en col·laboració amb la pròpia comunitat destinatària essent aquesta màxima protagonista.

- Crear i fomentar la creació d'empreses, l'objectiu del qual serà el desenvolupament integral de la persona, dirigides a donar feina a qui està en risc d'exclusió social.

- Brindar protecció social i assessorament als grups socials més desfavorits.

- Promoure la igualtat essencial entre els sexes i el respecte a les seves diferències.

- Desenvolupar l'acció humanitària en situacions d'emergència i/o desastres naturals.

- Promoure el voluntariat social.

- Col·laborar amb associacions nacionals i internacionals en campanyes l'objectiu de les quals coincideixi en tot o en una part amb els de l'associació.

- Fomentar la sostenibilitat d