PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Èxit rotund de la primera comissió dels camps de solidaritat als campaments de Tindouf

tindoufManualitats, circ, ritmes i composició musical han estat algunes de les activitats que els i les joves de Sabadell han dut a terme a la primera edició dels camps de solidaritat als campaments de refugiats de Tindouf, en el marc de l’agermanament de Sabadell amb el poble sahrauí.

“Ha estat una proba de foc que han superat amb èxit” assenyala la responsable de l’àrea de cooperació de l’entitat, Maria Fernández. Fidelitzar el grup i aconseguir que cada tarda assistissin als tallers va ser “una tasca difícil i va implicar certs moments de frustració en el grup impulsor”. Segons Fernández la intervenció no només beneficia els nens i nenes sahrauí, sinó que també representa “un creixement personal, professional i a nivell de grup i equip en molt poc temps, donada la intensitat de les jornades i les circumstàncies en les que es troben”.

Donats els bons resultats d’aquesta primera expedició, s’estudia intensificar la intervenció, i en un mesos el procés d’inscripció tornarà a   obrir-se per als i les joves de Sabadell, gràcies al projecte de ciutat Joves i Cooperació.


Presentació dels resultats el Dia Mundial del Drets Humans

El proper dijous 14 de desembre l’Auditori del Centre Cívic de Can Rull acull l’activitat Sumant pels Drets Humans, en la que els estudiants de l’institut presentaran els resultats davant de més de 200 joves de la ciutat. “Tenim moltes sorpreses” assegura una de les joves que la darrera setmana va visitar els campaments de Tindouf.


“Cuando sale el sol, sale para todo el mundo”


És la frase amb la que arrenca El Sol, la cançó que han composat amb els nens i nenes de l’Escola Lal Andala. Segons la mestra del tercer curs Jalifa Ahmed “els alumnes estan molt contents i més motivats en venir a l’escola. Cada dia se sent la cançó pels passadissos de Lal Andala”. La cançó i el videoclip de El Sol es presentarà al gener de 2018 a Sabadell.