PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

El carrer de les Tres Creus s’obrirà de cap a cap al trànsit de vehicles la setmana vinent

El carrer de les Tres Creus s’obrirà de cap a cap al trànsit de vehicles la setmana vinent

A més, el carrer de Casanovas i Bosch recuperarà el sentit d’abans de les obres entre el carrer de la Concepció i el carrer de l’Estació, mentre que el carrer de la Indústria mantindrà el sentit de circulació actual.

En el tram del carrer de l’Estació entre Casanovas i Bosch i Tres Creus hi haurà dues places d’estacionament reservades a persones amb mobilitat reduïda, una reserva per a motos i una zona de càrrega i descàrrega. Paral·lelament, l’Ajuntament fa gestions amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat per mirar que l’estació de taxis quedi integrada dins de l’estació d’autobusos, per tal de facilitar l’intercanvi de passatgers entre mitjans de transport.

“Amb aquesta obra, fem un pas més en la dignificació i millora del transport públic col·lectiu a Sabadell. L’Ajuntament actua i vetlla perquè altres administracions també actuïn. La dades ens mostren que, si hi ha una bona oferta, l’ús del transport públic augmenta sensiblement”, ha afirmat el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.

Ara per ara, Renfe manté el 19 de març com a data prevista per recuperar el servei a Sabadell Centre, on no s’aturen els trens des que al juliol es van iniciar les obres de millora a l’estació per fer-la totalment accessible.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90