PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La primavera arrenca amb humor a Ca l’Estruch

I el dissabte 7 d’abril, Los Moñekos mostren la seva nova producció, "AMEbA", en què tracten un tema tan seriós com l’amor amb tot l’humor possible La primavera arrenca amb humor a Ca l’Estruch

A AMEbA, la música, la dansa, el teatre i la imatge es fonen a ritme de rock’n’roll i llums de colors. Expliquen fragments d’històries amb cançons, creen un repertori fruit de l’experiència, ballen relats i canten lligant la veu al vent. No és un tractat moral o polític sobre l’ésser humà sinó una manera de parlar de l’amor, un tema seriós amb el qual, també, es pot fer humor. En aquesta nova peça, Los Moñekos tornen a comptar amb Mauro Paganini, constructor i investigador d’instruments, amb qui fan tremolar el teatre amb un concert en moviment.

Los Moñekos es una companyia de dansa teatre formada per Sarah Anglada i Miquel Fiol. Entre l’humor i el surrealisme, els seus espectacles es caracteritzen per tenir una base molt física, el dinamisme, i la combinació de registres i ingredients (veu, música i manipulació d’objectes). El 2010 van estrenar la seva primera peça, La Virgen del Moñeko, seleccionada per la Red de Teatros Alternativos com l’espectacle més votat. Al Festival Palma amb la Dansa van estrenar YI-HA, la seva segona peça, el 2014. En el festival Sismògraf 2017 d’Olot, amb el músic Mauro Paganini, van presentar el seu primer espectacle de carrer, Amortal Combat, peça amb la qual han fet una gira internacional. Anglada i Fiol han treballat junts i per separat en companyies com: Senza Tempo, Nats Nus, Pia Meuten, Sol Picó, Àngels Margarit / Cia. Mudances, Johana Richter, Arno Schuitemaker o The Bag Lady Theatre.

Dues propostes més, al bar de Ca l’Estruch

D’altra banda, el dijous 5 d’abril, l’humorista David González, Aye, tornarà al bar de l’equipament municipal per fer gaudir de l’absurditat. Serà a les 9 del vespre dins el cicle “Los jueves absurdos”.

Finalment, el primer Cafè Estruch de la primavera tindrà lloc el divendres 6, a les 4 de la tarda, al bar, amb artistes residents i altres persones interessades en l’activitat cultural que té lloc a l’entorn de la fàbrica de creació de les arts en viu.

Més informació