PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Entra en funcionament una nova parada de taxis al carrer de l’Estació

D’altra banda, canvia a la parada de l’Hospital Taulí

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic destaca que

“la nova ubicació està consensuada amb els professionals del servei i busca també facilitar als usuaris la intermodalitat entre taxi, bus i tren”.

D’altra banda, com a conseqüència de les obres que s’han de dur a terme a l’Hospital Taulí, la parada de taxis que fins ara hi havia al costat de la façana principal de l’hospital es traslladarà a prop de l'edifici de l'UDIAT, on s’està habilitant la nova parada provisional preparada per posar-la en funcionament així que l’actual quedi afectada.

Aquestes accions s’emmarquen dins de les actuacions de millora d’accés, ubicació i visibilitat de les parades de taxi de la ciutat, amb l’objectiu de donar una facilitat d’ús i un millor servei de transport a la ciutadania. Altres actuacions realitzades dins d’aquest marc de treball corresponen a la reubicació i millora de senyalització de les parades de l’estació Sabadell Sud, de la plaça d’Espanya, i de la plaça. del Doctor Robert. Així mateix, s’ha incorporat informació a l’interior de les estacions de ferrocarrils per tal d’indicar als usuaris per on és millor sortir si volen complementar el trajecte amb taxi.