PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una companyia sabadellenca porta David Mamet, aquest dissabte a Ca l’Estruch

I, a més, concert amb Post a l’Aire i dos artistes residents a la NauEstruch Una companyia sabadellenca porta David Mamet, aquest dissabte a Ca l’Estruch

Es tracta d’una comèdia de saló, escrita per Mamet i protagonitzada per dues dones victorianes transgressores i avançades al seu temps. Els dos personatges principals havien estat una parella “al marge de la llei”. Ja separades, Claire visita Anna per suplicar-li que li deixi casa seva per tenir-hi una cita amb la seva nova i jove amant. Aquest fet provoca un daltabaix que evidencia la relació dependent i viciada que subsisteix entre l’exparella. Molt semblant a un duel d’espases, l’acció s’esdevé sota la mirada atenta de la serventa de la casa, que no perd passada. A través de jocs melodramàtics i sensuals, el dramaturg nord-americà desplega, amb ironia corrosiva, una crua història d’amor i d’amistat.

Dos artistes residents a la NauEstruch

Prèviament, a les 6 de la tarda, es presentaran els projectes de dos dels artistes residents aquesta temporada a la NauEstruch. D’una banda, Ikram Bouloum proposa una instal·lació audiovisual i immersiva al soterrani de les oficines de l’Estruch, en què posa en joc part de l’imaginari visual i sonor que forma part de la seva investigació.

D’altra banda, Adrian Schindler presenta un grup de lectura Rússia 15.10.41 - 1.11.41, vinculat al projecte d’investigació i performance col·laborativa One writes and in the end the letters burn somewhere along the way (Un escriu i al final les cartes cremen de camí en algun lloc), desenvolupada en residència a l'Estruch el gener del 2018 juntament amb Michael Beron i Sam Parfitt.

Post a l’Aire, de concert al bar

Finalment, a les 10 del vespre, Post a l’Aire farà un concert al bar de Ca l’Estruch. Es tracta d’un grup que va començar el 2009 quan Gyöm i Sergi es van conèixer treballant a Dublín. A partir de llavors van començar a tocar i a compondre junts fins que el 2012 van gravar la primera maqueta (Capi clear) a Tolosa de Llenguadoc. Aquest mateix any van fer una petita gira per alguns locals de Barcelona i en acabar es van allunyar temporalment per centrar-se en projectes propis. Després d’esforços i d'un munt de decisions es van tornar a reunir el 2014 en un petit poble de Guatemala, on el projecte va agafar força per rellançar-se, rumb al 2015, i acabar ressorgint de nou a Barcelona.

Des d'aquell moment es van posar a sonar i a somiar per bars i a l'agost del mateix any van gravar el primer disc: Entre bromes i vores. Al llarg del 2016 la banda va seguir creixent, primer incorporant Osman a la percussió i a la bateria i, més endavant, Ferran al baix.