PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
HABITATGE

Un treball municipal sobre el centre de Sabadell, premiat per l’Institut d’Estudis Catalans

Ha obtingut un accèssit a l’11è Premi Catalunya d’Urbanisme Manel de Solà-Morales Un treball municipal sobre el centre de Sabadell, premiat per l’Institut d’Estudis Catalans

El treball premiat duu per títol El teu centre. Un projecte de ciutat. Exposició pública dels objectius,  les propostes i els projectes de millora del centre de Sabadell per al període 2017-20125 i s’ha elaborat sota la direcció tècnica de l’arquitecte Pere Vidal, el qual ha recollit el guardó acompanyat per Maties Serracant, alcalde de Sabadell.

L’exposició es va muntar a l’estiu del 2017 al passeig de la Plaça Major. Tenia per objectiu mostrar a la ciutadania els projectes plantejats per millorar tota l’anella del centre de Sabadell i fer propostes per acabar el Passeig, centre neuràlgic de la ciutat. Les persones que la van visitar van poder donar la seva opinió responent a una enquesta.

El jurat considera que el treball és rigorós i fa èmfasi en la seva capacitat d’anàlisi. Concretament, afirma que el premia “pel treball fet de participació i recopilació d’informació associada vinculada al treball amb escoles. Tant l’anàlisi com les propostes estan molt fonamentades en una transformació de la mobilitat, reestructurant l’estratègia de mobilitat del centre de Sabadell”. També en valora el sentit d’innovació pel fet que un treball analític es comparteixi amb la ciutadania com a exposició al centre urbà.

El 2015 l’Ajuntament va rebre l’altre premi de la SCOT

Ja el 2015 l’Ajuntament de Sabadell va guanyar l’altre dels dos premis que cada dos anys concedeix la SCOT. Es tracta de l’Estudi previ per a la redacció del Pla Especial de Camins de Sabadell, que va rebre el Premi de Territori Ernest Lluch. El treball el va dirigir el mateix Pere Vidal.

CONTACTE

  • Servei d’Habitatge
    C/ del Sol, 1
    Tel: 937453165
  • Sabadell Atenció Ciutadana d’Urbanisme
    C/ del Sol, 1, 3r
  • Servei d’Atenció ciudadana
    Tel. 010
  • Oficina Local d’Habitatge
    C/Blasco de Garay, 17  
    Tel. 93 745 79 10
  • Serveis Socials Bàsics Territorials (ubicats als Centres d’Atenció Primària de salut)
  • Servei d’Urgències i d’Emergències Socials
    Plaça del Gas, 2
    Tel. 937264700