PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El festival de música pop, rock i indie Embassa’t 2018 torna a la Bassa per celebrar el 10è aniversari

Tindrà lloc el divendres 8 i el dissabte 9 i disposarà de tres escenaris diferents El festival de música pop, rock i indie Embassa’t 2018 torna a la Bassa per celebrar el 10è aniversari

El festival l’han presentat avui Montserrat Chacon, regidora de Cultura, i Arnau Solsona, president de Sabadell Sona Jove i director de l’esdeveniment. Segons la regidora,

l’Embassa’t arriba a la desena edició com un festival plenament consolidat. És un esdeveniment de ciutat, que permet projectar Sabadell i col·locar-lo en el mapa dels festivals de música d’estiu de Catalunya.

Aquest any hi haurà tres escenaris, el Yeearphone, el Bassa i el Club. I hi passaran noms com els de Mazoni, Pau Vallvé, Núria Graham, El Petit de Cal Eril, Pau Roca, Fàbrica EM, The Unfinished Sympaty i La Iaia, entre altres.

Els darrers sis anys ha tingut una mitjana de 900 espectadors, xifra que enguany l’organització pretén superar lleugerament.

Arnau Solsona ha assenyalat que

l’Embassa’t són els dos dies que dura del festival, però també estem creant xarxa amb activitats que es fan entorn del festival la resta de l’any i que fan que la marca Embassa’t sigui un referent cultural a Sabadell.

La regidora ha afegit que

l'oferta cultural de la ciutat és una suma de diferents iniciatives, per això hem de felicitar els organitzadors de l’Embassa’t per l'empenta que han demostrat tenir al llarg d’aquests deu anys.

L’Embassa’t és possible gràcies als organitzadors, Sabadell Sona Jove, amb l’ajut de l’Ajuntament de Sabadell –que hi aporta l’equipament, infraestructura i 3.675 euros–, la Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Museu del gas- Gas Natural Fenosa, ESDi, Estrella Damm, Capça de trons, Funder Bith, Grup Auser.