PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Illa presenta la mostra “La meva tribu. Vincles del viure II” a la Corporació Sanitària Parc Taulí

Fins al 18 de juny convidarà els visitants a reflexionar sobre aquella “tribu” de la qual tots formem part L’Escola Illa presenta la mostra “La meva tribu. Vincles del viure II” a la Corporació Sanitària Parc Taulí

El projecte per a l’exposició ha estat gestat des del mòdul de Fotografia de l’Escola Illa, a càrrec de la professora Dolors Gimeno, i amb la col·laboració de l'equip de treball que ha realitzat la gràfica de la mostra, Àlex Bravo i Leire Sesma.

L’exposició neix de la idea expressada per la professora i escriptora de Burkina Faso Sobonfú Somé en el llibre Recibiendo al espíritu. Rituales africanos de bienvenida para la vida, a l’entorn de la convicció que per criar un infant cal tota la tribu, un espai humà necessari de confiança, que va més enllà de la família i en el qual tots som fonamentals.

Partint d’aquesta concepció, es va proposar a l’alumnat de l’Illa que produís una fotografia amb la seva tribu. Una proposta que els va despertar un procés creatiu de reflexió, que ha acabat en imatges molt diferents. Totes, però, complexes i igualment valuoses, que parlen de la pertinença i la identitat que a cadascú ens dona el grup.