PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Lecxit, que reforça la comprensió lectora amb el suport d’un voluntari, ha comptat enguany amb 37 infants

El programa, impulsat per la Fundació Bofill, treballa a les biblioteques municipals El Lecxit, que reforça la comprensió lectora amb el suport d’un voluntari, ha comptat enguany amb 37 infants

Aquest dilluns, s’ha celebrat una reunió de balanç de curs, a la Biblioteca Vapor Badia, amb voluntaris i voluntàries, a la qual han assistit també tècnics municipals i alguns representants dels centres educatius. La trobada ha comptat, així mateix, amb la presència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, que ha comentat que

sortosament a la ciutat hi ha moltes persones que de manera altruista destinen el seu temps als altres i a projectes per al bé comú. Algunes són voluntàries i voluntaris del Lecxit, que contribueixen a fer que els nens i nenes millorin la comprensió lectora. Sens dubte el millor retorn que tenen és el dels mateixos infants. Com a Ajuntament, però, també volem posar en valor i reconèixer la seva tasca.

El curs 2017-2018, han participat en el Lecxit nens i nenes de 4t i 5è de primària de les escoles Floresta, Agnès Armengol, Calvet d’Estrella, Espronceda, Joan Maragall, La Romànica i Andreu Castells. Pel que fa a les sessions de lectura, s’han portat a terme a cinc biblioteques municipals: del Sud, del Nord, la Serra, Can Puiggener i de Ponent.

Voluntariat

Amb l’objectiu de poder desenvolupar tot el potencial del programa, l’organització fa una crida al voluntariat per al proper curs.