PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Illa organitza la 2a edició dels Catskills d’Il·lustració de Catalunya

Les premiades són Andrea Linares, Míriam Vázquez i Viena Boedo L’Escola Illa organitza la 2a edició dels Catskills d’Il·lustració de Catalunya

El CatSkills té com a objectiu principal la promoció de la Formació Professional a través de la participació de l’alumnat en una competició que afegeix una motivació extra en el seu itinerari professional, així com una experiència personal enriquidora. Al mateix temps, el centre educatiu i el professorat que participa en la preparació de l’alumnat pot intercanviar experiències i establir xarxes de col·laboració entre els centres i les empreses participants.

Pel que fa a la prova del CatSkills, ha consistit en la realització d’una il·lustració i la seva posterior aplicació a un suport real (portada de llibre, cartell, etc.) tot utilitzant tècniques tradicionals i digitals per a la seva finalització. Enguany el projecte proposat ha estat il·lustrar la portada de la revista “Kireei”, especialitzada en il·lustració, fotografia, disseny, handmade i cases.

El primer premi del certamen ha estat per Andrea Linares de l’EASD Serra i Abella; el segon per a Míriam Vázquez de l’Escola d’Art La Industrial; i el tercer per a Viena Boedo, de l’Escola Illa.